Voor vrouwen en beginnende professionals die op een verantwoorde en wetenschappelijk onderbouwde manier (meer) plantaardig willen (w)eten.

Gezond en volwaardig plantaardig (w)eten!

Volwaardig Plantaardig (W)eten is een unieke combinatie van een wetenschappelijk onderbouwde online cursus die je op je eigen tempo kunt doorlopen, én de kracht van een interactieve online community, voor maximale transformatie en support.

Online community cursus Volwaardig Plantaardig (W)eten

Leer gezond & volwaardig plantaardig (w)eten op jouw eigen voorwaarden!

Ben jij een vrouwelijke startende voedingsdeskundige die zich graag wil specialiseren in plantaardige voeding en daarnaast wel wat hulp kan gebruiken bij het begeleiden van (proef)cliënten? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Neem voor meer informatie contact met mij op.

1-op-1 begeleidingstraject

Begeleidings-traject voor startende voedings-deskundigen

Begeleidingstraject voor startende voedingsdeskundigen

Jouw gezondheid is voor mij net zo belangrijk als de gezondheid van dier en aarde. Daarom help ik vrouwen een stap te zetten in de richting een (meer) plantaardig voedingspatroon. Een groeiende stapel wetenschappelijk onderzoek laat namelijk zien dat een plantaardig voedingspatroon niet alleen gezond is voor jou - je verkleint je kans op allerlei klachten en welvaartsziekten en vergroot je kans op herstel - maar ook voor dier en aarde. Door vaker te kiezen voor een plantaardige maaltijd vergroot je dus niet alleen je kans op een goede gezondheid, je draagt ook nog eens bij aan een betere wereld voor iedereen! Wie wil dat nou niet?! 

Daarnaast ben ik ongevoelig voor hypes, allergisch voor het type 'voor elke kwaal een ander supplement' en heb ik géén kast vol exotische superfoods ;) In plaats daarvan hamer ik op het aanpakken van de basis (meer onbewerkt plantaardige voeding en een gezonde leefstijl), en ervoor zorgen dat die basis staat als een huis.

Oh enne: ik houd niet van ongefundeerde bullshit. Zeg dus maar bye bye tegen hardnekkige, niet wetenschappelijk onderbouwde mythes ;)

Als plantbased & Orthomoleculair hormoontherapeut help ik vrouwen (meer) plantaardig eten en hormoonproof leven.

Daarnaast begeleid ik startende vrouwelijke voedingsdeskundigen die zich willen specialiseren in plantaardige voeding

Hi, ik ben Daniëlle!

Welcome friend! I'm your energetic biz bestie. Pull up a seat and stay for awhile.

Frankie x