Een vraag of even kennismaken?

Gratis
Hormoontest

Als orthomoleculair hormoontherapeut zie ik dagelijks vrouwen strugglen. Ze zijn moe, ondanks dat ze 8 uur slapen. Ze komen van een appel nog aan, terwijl ze letten op wat ze eten en meer zijn gaan bewegen. Ze hebben last van een opgeblazen buik, een onregelmatige of pijnlijke cyclus, acné, haaruitval, hoofdpijn en andere vage gezondheidsklachten. Daarnaast voelen ze zich standaard 1 tot 2 weken per maand een hormonale heks in plaats van de leuke moeder, partner en vrouw die ze eigenlijk willen zijn.

Veel van hen tobben al jarenlang met deze klachten en hebben al vanalles geprobeerd: diëten, superfoods, shakes, intermitted fasting, een detox. Maar altijd zonder blijvend resultaat. Ook de huisarts kan hen niet verder helpen. De pil of een andere vorm van hormonale anticonceptie lijkt de enige oplossing. Iedere maandag beginnen deze vrouwen weer opnieuw en denken ze: "dit keer gaat het me wél lukken!", om vervolgens na een paar dagen alweer terug te vallen in oude patronen. De vicieuze cirkel lijken ze maar niet te kunnen doorbreken.

Je bent je er misschien niet van bewust, maar onze hormonen liggen aan de basis van onze gezondheid. Ze regelen alles! Van hoe je slaapt tot aan het verwekken van nieuw leven. Zo hebben je hormonen invloed op onder andere je gewicht, eetlust, energie, stemming, bloedsuikerspiegel, groei, slaap, bloeddruk, huid, haar en nagels, lichaamstemperatuur, libido, menstruatiecyclus, vruchtbaarheid en ga zo maar door!

Omdat hormonen sterk met elkaar samenwerken, betekent dit echter ook dat wanneer er één besluit de stoute schoenen aan te trekken, de rest al snel volgt. Met uiteenlopende gezondheidsklachten tot gevolg.

Gelukkig kun je je hormonen ook vóór je laten werken. Met jezelf fantastisch voelen als resultaat! Onze hormonen worden namelijk sterk beïnvloed door onze leefstijl en de omgeving waaraan we onszelf blootstellen.

Maar dan moet je natuurlijk wel eerst weten welke hormonen precies uit balans zijn.

Daarom deze hormoontest!

Gratis
Hormoontest

Direct naar de test!

Doe de test!

En ontdek welke hormonen wel wat extra aandacht & liefde kunnen gebruiken!

Na aanmelding ontvang je de hormoontest automatisch in je mailbox. Check ook even je SPAM folder!