She Vitality

En creëer een gezonde leefstijl voor het leven!

in 6 maanden

Reset je hormonen

Een unieke combinatie van een online programma en persoonlijke 1-op-1 begeleiding

1-op-1 Hormoonbalans Traject

Vraag een gratis online kennismakingsgesprek aan

Tob je al jarenlang met (vage) gezondheidsklachten, maar kan je huisarts je niet verder helpen of lijkt de pil je enige oplossing? Heb je alle diëten al eens geprobeerd, zonder blijvend resultaat? Kun je die vicieuze cirkel maar niet doorbreken? Denk jij iedere keer weer: "dit keer gaat het me wel lukken!", om vervolgens een paar dagen later alweer terug te vallen in oude patronen?

Ben jij niet happy met jezelf?

Let's chat for a minute

Je hebt non-stop 8 uur geslapen. Desondanks heb je 's ochtends moeite om je bed uit te komen.

04

Je komt van een appel nog aan, terwijl je gezond eet en regelmatig sport

03

Jouw cyclus is alles behalve spot on of pijnloos

02

Een paar dagen voor je menstruatie verander je in een ware heks. Hallo, PMS!

01

Herkenbaar?

Misschien herken je dit dan ook wel

Jouw dagelijkse toiletbezoek gaat gepaard met veel moeite, lawaai, stinkgeurtjes en/of remsporen.

06

Je hebt last van vage klachten, zoals hoofdpijn of haaruitval

05

Je partner baalt, want het is lang niet meer zo spannend tussen de lakens als voorheen

08

Vanwege je onzuivere huid ga jij Zonder dikke laag foundation de deur niet uit

07

Je een rustige cyclus zou hebben waar je op kunt vertrouwen?

Je alle energie zou hebben om te doen wat je echt wilt?

Je zou slapen als een roosje en iedere dag fris en fruitig op zou staan?

Je een blije en rustige buik zou hebben?

Je glanzend haar en een stralende huid zou hebben?

Je jouw ideale gewicht zou bereiken en behouden?

Je je niet meer gek zou laten maken door hypes en fitgirls?

Je een ontspannen relatie met eten zou hebben?

Stel je eens voor.
Hoe zou het zijn als:

Goed nieuws! Het maakt niet uit hoe lang je al klachten ervaart, hoe oud je bent of hoeveel je weegt. Ook jij kunt je hormonen weer vóór je laten werken!

Programma

Met de juiste kennis, praktische tools, en een effectief stappenplan, kan ook jij een gezonde leefstijl creëren voor het leven!

Aan de hand van verschillende modules ga jij leren hoe jij je hormonen weer in balans kunt brengen. Iedere module bestaat uit een of meerdere lessen met een of meerdere video's.

Daarnaast bevat elke module ook een werkboek met onder andere handige checklists en opdrachten, zodat je het geleerde direct in de praktijk kunt brengen.10 modules 

Online Programma

1-op-1 coaching

Receptenbibliotheek

Online programma

In de module over de vrouwelijke cyclus leer je alles wat je als vrouw zou moeten weten over je cyclus. Zo leer je onder andere hoe een normale vrouwelijke cyclus eruit ziet, wat de invloed is van hormonale en hormoonvrije anticonceptie, en hoe je meer kunt eten, bewegen en leven volgens het natuurlijke ritme van je cyclus. Daarnaast leer je hoe je meer inzicht kunt krijgen in je eigen cyclus en wat dit zegt over je gezondheid. Tot slot gaan we ook nog in op veelvoorkomende cyclus gerelateerde klachten én oplossingen.


Vrouwelijke cyclus

Module 1/10

In module 2 leer je waarom slaap zo belangrijk is, hoe een goede nachtrust eruit ziet en wat je allemaal kunt doen om dit te bevorderen.

Daarnaast gaan we het in deze module ook hebben over de biologische klok, de meridianen (energiebanen) en de relatie tussen fysieke en mentale klachten. 

Slaap

Module 2/10

In deze module gaan we dieper in op de werking van de bloedsuikerspiegel en de invloed hiervan op onze gezondheid. Daarnaast leer je in deze module hoe je je bloedsuikerspiegel stabiel kunt houden en wat nu eigenlijk de échte oorzaak is van problemen met de bloedsuikerspiegel.

Bloedsuikerspiegel

Module 3/10

In deze module leer je onder andere wat stress precies is en wat er in je lichaam gebeurd bij stress. Daarnaast leer je wat de invloed is van (chronische) stress op onze gezondheid, en wat ons lichaam eigenlijk allemaal als stress ervaart.

Tot slot leer je hoe je blootstelling aan stress kunt voorkomen of (met een aantal simpele trucs) tegen kunt gaan.

Stress

Module 4/10

In deze module leer je meer over de werking en invloed van de schildklier. 

Daarnaast gaan we dieper in op de invloed van een traag werkende schildklier en wat je op het gebied van voeding en leefstijl allemaal kunt doen om een normale werking van de schildklier te ondersteunen.

Schildklier

Module 5/10

In deze module leer je meer over wat neurotransmitters precies zijn, wat jouw persoonlijke neurotransmitter-natuur is, en wat je allemaal kunt doen op het gebied van voeding en leefstijl om een normale werking van de neurotransmitters te ondersteunen.

Neurotransmitters

Module 6/10

In deze module zoomen we in op de spijsvetering van mond tot kont. Zo bespreken we onder andere de werking en functie van de mond, de slokdarm, de maag, de galblaas, de alvleesklier, de lever en de darmen.

Spijsvertering

Module 7/10

In deze module leer je meer over de lever als ontgifter.

Daarnaast gaan we in deze module ook in op de functie en werking van het lymfesysteem en de zuur-base balans.

Lever

Module 8/10

In deze module gaan we dieper in op de functie en werking van de darmen. Daarnaast bespreken we de rol die onze darmen spelen bij onze (hormonale) gezondheid en leer je meer over veelvoorkomende darmklachten en voedingsintoleranties.


Darmen

Module 9/10

In deze module leer je meer over de rol van het immuunsysteem (het afweersysteem) en hoe je je immuunsysteem met behulp van voeding en leefstijl kunt ondersteunen. Daarnaast gaan we het hebben over de impact van laaggradige ontstekingen op onze gezondheid en wat je kunt doen om dit te voorkomen of tegen te gaan.


Immuunsysteem

Module 10/10

In de online receptenbibliotheek vind je meer dan 100 lekkere en makkelijke plantaardige recepten.

Alle recepten in deze online bibliotheek zijn vrij van olie en toegevoegd suiker. Daarnaast is het merendeel van de recepten ook glutenvrij en sojavrij.

In het online programma leer je hoe je desgewenst individuele producten, zoals soja of gluten, kunt vervangen.100+ recepten & counting!

Receptenbibliotheek

Recepten
bibliotheek

We starten de 1-op-1 coaching met een uitgebreide intakeprocedure (intakeformulieren + intakegesprek). Daarnaast nemen we tijdens het intakegesprek een EMB test af. Op basis van de uitslag van de EMB test en de intake stel ik een persoonlijk adviesplan voor je. Vervolgens gaan we samen 6 maanden lang aan de slag om jouw hormonen weer in balans te brengen. De frequentie van de vervolggesprekken stemmen we af op jouw persoonlijke behoeften.6 maanden

1-op-1 coaching

De EMB test is een energetische bloedtest (vingerprik) waarbij met zowel een reguliere als een complementaire bril naar het bloed gekeken wordt.

Wat wordt er zoal getest?
In totaal worden er 100+ parameters getest, waaronder: reguliere waarden, microscopisch bloedonderzoek, vitaminen, mineralen, vetzuren, hormonen, neurotransmitters, stressparameters, acupuntuur meridianen, pathogeen belasting, darmparameters, energetische blokkades, psycho-neuro-immunologische verstoringen, voedingsintoleranties, etc.

Op basis van de uitslag en de intake stel ik een persoonlijk adviesplan voor je op ten aanzien van voeding, suppletie, beweging, slaap, ontspanning/stressreductie en andere leefstijlfactoren.Energetisch Morfologische bloedtest

EMB test

Dit programma is voor jou als:

je een vrouw bent tussen de 18 en 40 jaar oud bent

je vage of hormonale klachten ervaart

je bereid bent 100% verantwoordelijkheid te nemen voor jouw gezondheid

je aan alles voelt dat je klaar bent voor blijvende verandering

je zwanger bent of borstvoeding geeft

je op dit moment ernstig ziek bent

je op dit moment of in het verleden te maken hebt gehad met een eetstoornis

je jezelf in de (peri)menopauze bevindt of deze nadert

Dit programma is niet voor jou als:

Maak jij korte metten met hardnekige mythes. Jij weet hoe de vork in de steel steekt!

Ben jij in staat de signalen van jouw lichaam te herkennen én hiernaar te handelen!

Beschik je over een gepersonaliseerd en concreet stappenplan voor het creëren van jouw gezonde leefstijl!

Weet jij precies hoe jij je hormonen weer vóór je kunt laten werken in plaats van tegen je!

Na dit programma

Zijn jouw hormonen terug in balans of heb je de eerste stappen hiernaartoe al gezet!

Anouk

"Het hormoonbalans programma is super leerzaam, biedt ontzettend veel handvatten waar je direct mee aan de slag kan en bovenal heb ik door het programma de regie terug over mijn lichamelijke klachten en een pijnvrije menstruatie!"

Ik ben via instagram bij Daniëlle terecht gekomen en wilde middels een EMB test kijken naar eventuele disbalans in hormonen en mijn lichaam. Ik heb al een tijd last van darmklachten, acné en wisselend humeur en energie en wilde kijken wat ik daar zelf nog meer aan kon doen. Daniëlle wees mij toen op het online hormoonbalans programma (waar een EMB test onderdeel van is) en toen heb ik besloten de sprong te wagen. En dit is voor mijn gezondheid een hele goede stap geweest.

Naast dat Daniëlle ontzettend veel kennis deelt, biedt ze praktische tips die je direct kunt integreren in je dagelijks leven.
Naast voedingsadviezen ligt er ook een grote focus om stress te verminderen.

Voor mijn specifieke klachten heeft Daniëlle een voeding en suppletie-advies gegeven en na een paar weken merkte ik al een wezenlijk verschil in mijn klachten (rustige buik en darmen) en een pijnvrije menstruatie!


Daniëlle zelf is super fijn om mee te werken. Ze neemt je vragen en klachten serieus, biedt persoonlijk advies en stopt al haar kennis in het programma. 

Ik raad het programma aan als je lichamelijke of stress gerelateerde klachten ervaart en je zelf niet zo goed meer weet welke stappen je nog kunt zetten, maar wel gemotiveerd bent om zelf regie te nemen en zelf verandering te creëren voor een gezond lichaam en meer energie.

Maak jij korte metten met hardnekige mythes. Jij weet hoe de vork in de steel steekt!

Ben jij in staat de signalen van jouw lichaam te herkennen én hiernaar te handelen!

Beschik je over een gepersonaliseerd en concreet stappenplan voor het creëren van jouw gezonde leefstijl!

Weet jij precies hoe jij je hormonen weer vóór je kunt laten werken in plaats van tegen je!

Na dit programma

Zijn jouw hormonen terug in balans of heb je de eerste stappen hiernaartoe al gezet!

Naomi

"Wat een aanrader is dit! Ik heb lang getwijfeld of ik dit in mezelf wilde investeren maar het is de investering echt zoveel meer dan waard!"

De EMB test die in het pakket erbij zit, geeft je zoveel inzichten dat je daardoor echt gericht aan de slag kan met je eigen gezondheid.

Ik had al langere tijd klachten, flinke cravings, een drang naar zoet, een menstruatie die onregelmatig was, ondanks dat ik al voor mij gevoel veel geprobeerd had, voel ik me nu stukken beter sinds ik het programma volg.

Mijn hormonen zijn nu veel beter in balans en mijn klachten verdwijnen daardoor als sneeuw voor de zon.

Het is niet normaal als je elke maand veel pijn ervaart tijdens je menstruatie en wat een verademing dat dit nu over is bij mij.

Het programma is erg uitgebreid en doordat je elke week een online masterclass volgt is het allemaal goed bij te houden. Ik vind het goed te doen naast een drukke baan en een gezin. Het voelt zelfs heerlijk om even tijd aan jezelf te besteden om je eigen kennis op deze manier uit te breiden.

Danielle legt alles op een hele fijne manier uit waardoor het prima te begrijpen is, je kan altijd alles aan haar vragen en het lijntje is erg kort qua communicatie. Echt een pluspunt!

Ik zit nu zoveel lekkerder in mijn vel en gun dit echt elke vrouw! Het programma is dan ook meer dan een aanrader en elke vrouw zou deze informatie moeten weten!"

Maak jij korte metten met hardnekige mythes. Jij weet hoe de vork in de steel steekt!

Ben jij in staat de signalen van jouw lichaam te herkennen én hiernaar te handelen!

Beschik je over een gepersonaliseerd en concreet stappenplan voor het creëren van jouw gezonde leefstijl!

Weet jij precies hoe jij je hormonen weer vóór je kunt laten werken in plaats van tegen je!

Na dit programma

Zijn jouw hormonen terug in balans of heb je de eerste stappen hiernaartoe al gezet!

Josien

"Doe jezelf en je lichaam een lol en leer met dit programma je lichaam kennen. In dit programma van Danielle leer je kennis die super waardevol is voor de rest van je leven!"

"Iedere vrouw zou dit programma moeten volgen! En al helemaal als je nu niet of onregelmatig menstrueert! 

Ik was vroeger nooit blij met mijn ongesteldheid en was dan ook superblij dat ik niet meer ongesteld werd door mijn Mirena-spiraal.

Totdat ik toch lichamelijke klachten kreeg zoals hirsutisme en pcos-gerelateerde klachten. Ik begon me af te vragen of het nou wel zo goed is om te rommelen met kunstmatige hormonen en of ik mijn lijf daar niet juist schade mee aanbracht.

In dit programma heb ik geleerd dat jouw lichaam je iedere dag ontzettend veel vertelt over je gezondheid. Ons lichaam is een super bijzondere en ontzettend magische machine die je de rest van je leven te vriend wil houden. In dit programma leer je hoe alles in elkaar steekt en hoe je je hormonen weer in balans kunt brengen.

Het is soms best ingewikkelde stof, maar Danielle kan dit heel goed uitleggen. Daniëlle's enthousiasme voor dit onderwerp is bovendien duidelijk merkbaar en jeetje wat heeft ze hier veel verstand van!

Zeker een aanrader om dit te volgen en met haar samen te werken!"

Maak jij korte metten met hardnekige mythes. Jij weet hoe de vork in de steel steekt!

Ben jij in staat de signalen van jouw lichaam te herkennen én hiernaar te handelen!

Beschik je over een gepersonaliseerd en concreet stappenplan voor het creëren van jouw gezonde leefstijl!

Weet jij precies hoe jij je hormonen weer vóór je kunt laten werken in plaats van tegen je!

Na dit programma

Zijn jouw hormonen terug in balans of heb je de eerste stappen hiernaartoe al gezet!

Angelien

"Van Daniëlle heb ik een schat aan informatie ontvangen en enorm veel geleerd over mentale en fysieke gezondheid, en hoe ik met kleine stapjes grote veranderingen teweeg kan brengen."

Na jaren van zelf diëten, natuurvoedingsadviseurs, diëtisten, bloedonderzoeken bij de HA, bleven de antwoorden van de plotselinge intoleranties, acne, opgeblazen gevoel en andere klachten die ik plots vanaf mijn 25e kreeg uit en was mijn laatste stap voor ik mij er bij neer zou leggen een EBM test bij een orthomoleculair therapeut.

Samen met Daniëlle heb ik ontrafelt wat er aan de hand was, waar ik gevoelig voor ben en hoe ik met lifestyle aanpassingen, voeding & suppletie een wereld van verschil kan maken en MIJN lichaam leer ondersteunen. Want er is geen "one solution fits all" oplossing als het op gezondheid aankomt, en ook al zegt je HA dat het is wat het is, er zijn wel antwoorden en oplossingen voor jouw klachten!

Van Daniëlle heb ik een schat aan informatie ontvangen en enorm veel geleerd over mentale en fysieke gezondheid, en hoe ik met kleine stapjes grote veranderingen teweeg kan brengen.

Ik kan de trajecten van Daniëlle dan ook aan iedereen aanraden. Je leert hoe het vrouwenlichaam werkelijk in elkaar steekt en hoe je daar het beste mee kunt samenwerken. Hoe je brein en darmen grote beïnvloeders zijn en een groot effect hebben op je staat van zijn. Hoe hormonen en stress op hun beurt weer effect hebben op je cyclus en algehele gezondheid en dat er veel dingen zijn die we maar voor lief nemen maar helemaal niet "normaal" zijn. Het kan anders en Daniëlle is je guide!

Maak jij korte metten met hardnekige mythes. Jij weet hoe de vork in de steel steekt!

Ben jij in staat de signalen van jouw lichaam te herkennen én hiernaar te handelen!

Beschik je over een gepersonaliseerd en concreet stappenplan voor het creëren van jouw gezonde leefstijl!

Weet jij precies hoe jij je hormonen weer vóór je kunt laten werken in plaats van tegen je!

Na dit programma

Zijn jouw hormonen terug in balans of heb je de eerste stappen hiernaartoe al gezet!

Ingeborg

Ik liep al jaren met buikklachten en allerlei andere vage klachten. Ik had van alles geprobeerd: van candida diëten tot aan ontlasting onderzoeken. Maar ik bleef mij slecht voelen. Maar, daar is nu eindelijk verandering ingekomen!

Na het intakegesprek en het afnemen van de EMB test kreeg ik een gepersonaliseerd advies. Daniëlle gaf mij super veel inzichten en keek echt met een holistische visie naar mijn klachten. Ook werd er tijdens de gesprekken de tijd voor mij genomen, ik voelde mij echt gehoord en gezien.

Toen ik net begon met de adviezen te implementeren in mijn levensstijl, zag ik al snel positieve verandering in mijn slaap. En na vier maanden kan ik nu zeggen dat mijn buikklachten en andere vage klachten ook flink verminderd zijn, bovendien heb ik nu ook echt een stralende, zuivere huid.

Daniëlle heeft mij veel inzichten gegeven over mijn menstruele cyclus, door deze inzichten ben ik nu veel meer volgens mijn cyclus aan het leven. Aan het begin was het veel informatie maar stap voor stap was het voor mij mogelijk om deze tips in mij leven toe te passen.

Wat ik erg fijn vond aan de begeleiding met Daniëlle was dat ze een persoonlijke aanpak heeft, ze checkte regelmatig hoe het met mij ging, en was altijd super meedenkend en enthousiast. Ik heb dat als prettig ervaren.

Ik kan het zeker aanraden om een traject bij Daniëlle af te nemen! 

Maak jij korte metten met hardnekige mythes. Jij weet hoe de vork in de steel steekt!

Ben jij in staat de signalen van jouw lichaam te herkennen én hiernaar te handelen!

Beschik je over een gepersonaliseerd en concreet stappenplan voor het creëren van jouw gezonde leefstijl!

Weet jij precies hoe jij je hormonen weer vóór je kunt laten werken in plaats van tegen je!

Na dit programma

Zijn jouw hormonen terug in balans of heb je de eerste stappen hiernaartoe al gezet!

Sharon

"Vanaf het eerste moment dat ik contact had met Daniëlle wist ik dat dit de juiste keuze was!"

Op het moment van aanmelding zat ik al wat langer niet lekker in mijn vel. Mijn menstruatie was na het stoppen met de pil al 2 jaar uitgebleven en met het traject binnen de reguliere gezondheidszorg kwam ik voor mijn gevoel geen stap verder. Voeding en leefstijl heb ik altijd interessant gevonden en ik volgde dan ook al een aantal orthomoleculaire deskundigen. Ik vond alles wat ik las interessant, maar wist niet welke tips nou op mijn situatie en lichaam van toepassing waren.

Uiteindelijk heb ik de knoop doorgehakt en contact gezocht met Daniëlle. Vanaf het eerste moment dat ik contact had met Daniëlle wist ik dat dit de juiste keuze was! Aan de hand van het bloedonderzoek en mijn intakegesprek werd mijn persoonlijke situatie duidelijk en had ik het gevoel dat ik eindelijk écht met mijn eigen gezondheid aan de slag kon gaan.

Naast dat ik ontzettend veel geleerd heb (en nog steeds lerende ben) van Daniëlle heb ik door de gesprekken ook veel meer rust gevonden en daarbij vertrouwen in mijn eigen lichaam. Ik heb handvatten gekregen om informatie te filteren die op mij van toepassing is.

Daarnaast had ik iemand nodig die mij een spiegel voor hield, zonder dat dit belerend voelde. Iets wat Daniëlle volledig gelukt is! Ze is energiek, gezellig, ondersteunend en heel betrouwbaar.

Ik vind het super fijn om te kunnen sparren over mijn persoonlijke situatie. Daniëlle stelt vragen waardoor ik mijn gedachten kan filteren, zonder dat haar 'eigen mening' hierin vermengd wordt. Tot slot weet ze alle informatie die ze geeft over te brengen op een manier waarop ik het begrijp, maar ook kan koppelen naar mijn eigen situatie.

Ik zit op dit moment veel beter in mijn vel, luister beter naar mezelf en merk aan kleine dingen dat mijn hormonen meer in balans komen.

Maak jij korte metten met hardnekige mythes. Jij weet hoe de vork in de steel steekt!

Ben jij in staat de signalen van jouw lichaam te herkennen én hiernaar te handelen!

Beschik je over een gepersonaliseerd en concreet stappenplan voor het creëren van jouw gezonde leefstijl!

Weet jij precies hoe jij je hormonen weer vóór je kunt laten werken in plaats van tegen je!

Na dit programma

Zijn jouw hormonen terug in balans of heb je de eerste stappen hiernaartoe al gezet!

Iris

"Ik voel me zekerder en fijner in mijn lichaam en heb vrijwel geen klachten meer. Kortom, de begeleiding van Daniëlle was  enorm waardevol en effectief!"

Voordat ik bij Danielle kwam had ik enorm veel last van mijn darmen en een opgezette buik. Inmiddels had ik hier al mijn hele leven last van, echter werd het steeds erger. Zodoende besloot ik om een EMBT-test te laten doen en eens te kijken of er interessante inzichten naar boven zouden komen.

Uit het fijne adviesgesprek met Danielle kwamen niet alleen heel veel tips, maar ook andere inzichten die niet gerelateerd waren aan mijn darmklachten en opgezette buik, waardoor ook andere verschillende kwartjes vielen. Daarna ben ik direct aan de slag gegaan met de meest gemakkelijk toepasbare tips waarmee ik de ergste klachten aan mijn darmen en buik "gemakkelijk" kon verhelpen.

Tot nu toe heb ik een zeer positief resultaat behaald, want ik heb vrijwel geen klachten meer. Enorm fijn, vooral me weer fijner in mijn lichaam te voelen en zekerder te zijn. Gelukkig zijn er ook nog andere tips en adviezen waar ik nu in de toekomst nog mee aan de slag kan gaan!

Kortom, zeer waardevol en effectief.

Ik zou iedereen aanraden die zich niet volledig prettig voelt door verschillende klachten om zeker het gesprek aan te gaan met Danielle. Het kan enorm verhelderend werken en ze geeft veel praktische tips, luistert naar jou vraagt en baseert haar advies daarop! Dus ga er zeker voor.

Maak jij korte metten met hardnekige mythes. Jij weet hoe de vork in de steel steekt!

Ben jij in staat de signalen van jouw lichaam te herkennen én hiernaar te handelen!

Beschik je over een gepersonaliseerd en concreet stappenplan voor het creëren van jouw gezonde leefstijl!

Weet jij precies hoe jij je hormonen weer vóór je kunt laten werken in plaats van tegen je!

Na dit programma

Zijn jouw hormonen terug in balans of heb je de eerste stappen hiernaartoe al gezet!

Marloes

"Ik heb tijdens dit programma zoveel geleerd dat ik verbaasd was over hoe weinig hierover bekend is!"

"Daniëlle is een hele vrolijke en energieke coach waardoor je zelf ook gemotiveerd raakt om mee te doen. De werkboeken en masterclasses zijn ook lekker praktisch en overzichtelijk waardoor je er snel actief mee aan de slag gaat. Eigenlijk zou iedere vrouw hieraan mee moeten doen."

Anne

"Daniëlle is een dame die al haar passie in het programma legt. Dat proef je en smaakt naar meer."

"Dit programma is een mooie combinatie van theorie én praktijk. De masterclasses zorgen voor veel begrip. De receptenbundels helpen om daadwerkelijk verandering te brengen in je voedingspatroon. Daarnaast krijg je veel tips & tricks voor het veranderen van je leefstijl."

Zet je  in een handomdraai de lekkerste plantaardige recepten op tafel voor vrienden en familie.

Weet je precies welke supplementen je moet suppleren (en wat niet).

Weet je precies waar je op moet letten om tekorten aan essentiële voedingstoffen te voorkomen.

Ben je in staat een volwaardig plantaardig voedingspatroon voor jezelf samen te stellen die past binnen jouw dagelijks leven en budget.

Na dit programma

Inspireer je anderen met de plantaardige manier waarop jij leeft.

Geniet je onbezorgd van sociale gelegenheden, zoals een vakantie, feestjes en etentjes buiten de deur.

Laat jij je niet meer gek maken door hardnekkige mythes. Jij weet hoe de vork in de steel steekt.

Voel je je fitter en energieker en vergroot je je kans op een lang en gezond leven.

Zij ging je voor!

Inspireer je anderen met de plantaardige manier waarop jij leeft.

Geniet je onbezorgd van sociale gelegenheden, zoals een vakantie, feestjes en etentjes buiten de deur.

Laat jij je niet meer gek maken door hardnekkige mythes. Jij weet hoe de vork in de steel steekt.

Voel je je fitter en energieker en vergroot je je kans op een lang en gezond leven.

Inspireer je anderen met de plantaardige manier waarop jij leeft.

Geniet je onbezorgd van sociale gelegenheden, zoals een vakantie, feestjes en etentjes buiten de deur.

Laat jij je niet meer gek maken door hardnekkige mythes. Jij weet hoe de vork in de steel steekt.

Voel je je fitter en energieker en vergroot je je kans op een lang en gezond leven.

Zij ging je voor!

"Het hormoonbalans programma is super leerzaam, biedt ontzettend veel handvatten waar je direct mee aan de slag kan en bovenal heb ik door het programma de regie terug over mijn lichamelijke klachten en een pijnvrije menstruatie!"

Anouk

Ik ben via instagram bij Daniëlle terecht gekomen en wilde middels een EMB test kijken naar eventuele disbalans in hormonen en mijn lichaam. Ik heb al een tijd last van darmklachten, acné en wisselend humeur en energie en wilde kijken wat ik daar zelf nog meer aan kon doen. Daniëlle wees mij toen op het online hormoonbalans programma (waar een EMB test onderdeel van is) en toen heb ik besloten de sprong te wagen. En dit is voor mijn gezondheid een hele goede stap geweest.

Naast dat Daniëlle ontzettend veel kennis deelt, biedt ze praktische tips die je direct kunt integreren in je dagelijks leven.
Naast voedingsadviezen ligt er ook een grote focus om stress te verminderen.

Voor mijn specifieke klachten heeft Daniëlle een voeding en suppletie-advies gegeven en na een paar weken merkte ik al een wezenlijk verschil in mijn klachten (rustige buik en darmen) en een pijnvrije menstruatie!


Daniëlle zelf is super fijn om mee te werken. Ze neemt je vragen en klachten serieus, biedt persoonlijk advies en stopt al haar kennis in het programma. 

Ik raad het programma aan als je lichamelijke of stress gerelateerde klachten ervaart en je zelf niet zo goed meer weet welke stappen je nog kunt zetten, maar wel gemotiveerd bent om zelf regie te nemen en zelf verandering te creëren voor een gezond lichaam en meer energie.

"Wat een aanrader is dit! Ik heb lang getwijfeld of ik dit in mezelf wilde investeren maar het is de investering echt zoveel meer dan waard!"

Naomi

De EMB test die in het pakket erbij zit, geeft je zoveel inzichten dat je daardoor echt gericht aan de slag kan met je eigen gezondheid.

Ik had al langere tijd klachten, flinke cravings, een drang naar zoet, een menstruatie die onregelmatig was, ondanks dat ik al voor mij gevoel veel geprobeerd had, voel ik me nu stukken beter sinds ik het programma volg.

Mijn hormonen zijn nu veel beter in balans en mijn klachten verdwijnen daardoor als sneeuw voor de zon.

Het is niet normaal als je elke maand veel pijn ervaart tijdens je menstruatie en wat een verademing dat dit nu over is bij mij.

Het programma is erg uitgebreid en doordat je elke week een online masterclass volgt is het allemaal goed bij te houden. Ik vind het goed te doen naast een drukke baan en een gezin. Het voelt zelfs heerlijk om even tijd aan jezelf te besteden om je eigen kennis op deze manier uit te breiden.

Danielle legt alles op een hele fijne manier uit waardoor het prima te begrijpen is, je kan altijd alles aan haar vragen en het lijntje is erg kort qua communicatie. Echt een pluspunt!

Ik zit nu zoveel lekkerder in mijn vel en gun dit echt elke vrouw! Het programma is dan ook meer dan een aanrader en elke vrouw zou deze informatie moeten weten!"

"Doe jezelf en je lichaam een lol en leer met dit programma je lichaam kennen. In dit programma van Danielle leer je kennis die super waardevol is voor de rest van je leven!"

Josien

"Iedere vrouw zou dit programma moeten volgen! En al helemaal als je nu niet of onregelmatig menstrueert!

Ik was vroeger nooit blij met mijn ongesteldheid en was dan ook superblij dat ik niet meer ongesteld werd door mijn Mirena-spiraal.

Totdat ik toch lichamelijke klachten kreeg zoals hirsutisme en pcos-gerelateerde klachten. Ik begon me af te vragen of het nou wel zo goed is om te rommelen met kunstmatige hormonen en of ik mijn lijf daar niet juist schade mee aanbracht.

In dit programma heb ik geleerd dat jouw lichaam je iedere dag ontzettend veel vertelt over je gezondheid. Ons lichaam is een super bijzondere en ontzettend magische machine die je de rest van je leven te vriend wil houden. In dit programma leer je hoe alles in elkaar steekt en hoe je je hormonen weer in balans kunt brengen.

Het is soms best ingewikkelde stof, maar Danielle kan dit heel goed uitleggen. Daniëlle's enthousiasme voor dit onderwerp is bovendien duidelijk merkbaar en jeetje wat heeft ze hier veel verstand van!

Zeker een aanrader om dit te volgen en met haar samen te werken!"

"Van Daniëlle heb ik een schat aan informatie ontvangen en enorm veel geleerd over mentale en fysieke gezondheid, en hoe ik met kleine stapjes grote veranderingen teweeg kan brengen."

Angelien

Na jaren van zelf diëten, natuurvoedingsadviseurs, diëtisten, bloedonderzoeken bij de HA, bleven de antwoorden van de plotselinge intoleranties, acne, opgeblazen gevoel en andere klachten die ik plots vanaf mijn 25e kreeg uit en was mijn laatste stap voor ik mij er bij neer zou leggen een EBM test bij een orthomoleculair therapeut.

Samen met Daniëlle heb ik ontrafelt wat er aan de hand was, waar ik gevoelig voor ben en hoe ik met lifestyle aanpassingen, voeding & suppletie een wereld van verschil kan maken en MIJN lichaam leer ondersteunen. Want er is geen "one solution fits all" oplossing als het op gezondheid aankomt, en ook al zegt je HA dat het is wat het is, er zijn wel antwoorden en oplossingen voor jouw klachten!

Van Daniëlle heb ik een schat aan informatie ontvangen en enorm veel geleerd over mentale en fysieke gezondheid, en hoe ik met kleine stapjes grote veranderingen teweeg kan brengen.

Ik kan de trajecten van Daniëlle dan ook aan iedereen aanraden. Je leert hoe het vrouwenlichaam werkelijk in elkaar steekt en hoe je daar het beste mee kunt samenwerken. Hoe je brein en darmen grote beïnvloeders zijn en een groot effect hebben op je staat van zijn. Hoe hormonen en stress op hun beurt weer effect hebben op je cyclus en algehele gezondheid en dat er veel dingen zijn die we maar voor lief nemen maar helemaal niet "normaal" zijn. Het kan anders en Daniëlle is je guide!

Ik liep al jaren met buikklachten en allerlei andere vage klachten. Ik had van alles geprobeerd: van candida diëten tot aan ontlasting onderzoeken. Maar ik bleef mij slecht voelen. Maar, daar is nu eindelijk verandering ingekomen!

Ingeborg

Na het intakegesprek en het afnemen van de EMB test kreeg ik een gepersonaliseerd advies. Daniëlle gaf mij super veel inzichten en keek echt met een holistische visie naar mijn klachten. Ook werd er tijdens de gesprekken de tijd voor mij genomen, ik voelde mij echt gehoord en gezien.

Toen ik net begon met de adviezen te implementeren in mijn levensstijl, zag ik al snel positieve verandering in mijn slaap. En na vier maanden kan ik nu zeggen dat mijn buikklachten en andere vage klachten ook flink verminderd zijn, bovendien heb ik nu ook echt een stralende, zuivere huid.

Daniëlle heeft mij veel inzichten gegeven over mijn menstruele cyclus, door deze inzichten ben ik nu veel meer volgens mijn cyclus aan het leven. Aan het begin was het veel informatie maar stap voor stap was het voor mij mogelijk om deze tips in mij leven toe te passen.

Wat ik erg fijn vond aan de begeleiding met Daniëlle was dat ze een persoonlijke aanpak heeft, ze checkte regelmatig hoe het met mij ging, en was altijd super meedenkend en enthousiast. Ik heb dat als prettig ervaren.

Ik kan het zeker aanraden om een traject bij Daniëlle af te nemen! 

"Vanaf het eerste moment dat ik contact had met Daniëlle wist ik dat dit de juiste keuze was!"

Sharon

Op het moment van aanmelding zat ik al wat langer niet lekker in mijn vel. Mijn menstruatie was na het stoppen met de pil al 2 jaar uitgebleven en met het traject binnen de reguliere gezondheidszorg kwam ik voor mijn gevoel geen stap verder. Voeding en leefstijl heb ik altijd interessant gevonden en ik volgde dan ook al een aantal orthomoleculaire deskundigen. Ik vond alles wat ik las interessant, maar wist niet welke tips nou op mijn situatie en lichaam van toepassing waren.

Uiteindelijk heb ik de knoop doorgehakt en contact gezocht met Daniëlle. Vanaf het eerste moment dat ik contact had met Daniëlle wist ik dat dit de juiste keuze was! Aan de hand van het bloedonderzoek en mijn intakegesprek werd mijn persoonlijke situatie duidelijk en had ik het gevoel dat ik eindelijk écht met mijn eigen gezondheid aan de slag kon gaan.

Naast dat ik ontzettend veel geleerd heb (en nog steeds lerende ben) van Daniëlle heb ik door de gesprekken ook veel meer rust gevonden en daarbij vertrouwen in mijn eigen lichaam. Ik heb handvatten gekregen om informatie te filteren die op mij van toepassing is.

Daarnaast had ik iemand nodig die mij een spiegel voor hield, zonder dat dit belerend voelde. Iets wat Daniëlle volledig gelukt is! Ze is energiek, gezellig, ondersteunend en heel betrouwbaar.

Ik vind het super fijn om te kunnen sparren over mijn persoonlijke situatie. Daniëlle stelt vragen waardoor ik mijn gedachten kan filteren, zonder dat haar 'eigen mening' hierin vermengd wordt. Tot slot weet ze alle informatie die ze geeft over te brengen op een manier waarop ik het begrijp, maar ook kan koppelen naar mijn eigen situatie.

Ik zit op dit moment veel beter in mijn vel, luister beter naar mezelf en merk aan kleine dingen dat mijn hormonen meer in balans komen.

"Ik voel me zekerder en fijner in mijn lichaam en heb vrijwel geen klachten meer. Kortom, de begeleiding van Daniëlle was enorm waardevol en effectief!"

Iris

Voordat ik bij Danielle kwam had ik enorm veel last van mijn darmen en een opgezette buik. Inmiddels had ik hier al mijn hele leven last van, echter werd het steeds erger. Zodoende besloot ik om een EMBT-test te laten doen en eens te kijken of er interessante inzichten naar boven zouden komen.

Uit het fijne adviesgesprek met Danielle kwamen niet alleen heel veel tips, maar ook andere inzichten die niet gerelateerd waren aan mijn darmklachten en opgezette buik, waardoor ook andere verschillende kwartjes vielen. Daarna ben ik direct aan de slag gegaan met de meest gemakkelijk toepasbare tips waarmee ik de ergste klachten aan mijn darmen en buik "gemakkelijk" kon verhelpen.

Tot nu toe heb ik een zeer positief resultaat behaald, want ik heb vrijwel geen klachten meer. Enorm fijn, vooral me weer fijner in mijn lichaam te voelen en zekerder te zijn. Gelukkig zijn er ook nog andere tips en adviezen waar ik nu in de toekomst nog mee aan de slag kan gaan!

Kortom, zeer waardevol en effectief.

Ik zou iedereen aanraden die zich niet volledig prettig voelt door verschillende klachten om zeker het gesprek aan te gaan met Danielle. Het kan enorm verhelderend werken en ze geeft veel praktische tips, luistert naar jou vraagt en baseert haar advies daarop! Dus ga er zeker voor.

"Ik heb tijdens dit programma zoveel geleerd dat ik verbaasd was over hoe weinig hierover bekend is!"

Marloes

"Daniëlle is een hele vrolijke en energieke coach waardoor je zelf ook gemotiveerd raakt om mee te doen. De werkboeken en masterclasses zijn ook lekker praktisch en overzichtelijk waardoor je er snel actief mee aan de slag gaat. Eigenlijk zou iedere vrouw hieraan mee moeten doen."

"Daniëlle is een dame die al haar passie in het programma legt. Dat proef je en smaakt naar meer."

Anne

"Dit programma is een mooie combinatie van theorie én praktijk. De masterclasses zorgen voor veel begrip. De receptenbundels helpen om daadwerkelijk verandering te brengen in je voedingspatroon. Daarnaast krijg je veel tips & tricks voor het veranderen van je leefstijl."

Successen

Van coachees

Betalen in termijnen
is mogelijk

€1497

6 maanden

1-op-1 coaching

Online Programma
(lifetime toegang)
Online receptenbibliotheek
(1 jaar toegang)
Intakegesprek
EMB test
Adviesgesprek
Persoonlijk adviesplan
6 maanden 1-op-1 coaching
(frequentie in overleg)
Jij kan haar zijn!

Kies je pakket!

Betalen in termijnen
is mogelijk

€1497

6 maanden

1-op-1 coaching

Online Programma
(lifetime toegang)

Online receptenbibliotheek
(1 jaar toegang)

Intakegesprek

EMB test

Adviesgesprek

Persoonlijk adviesplan

6 maanden 1-op-1 coaching (frequentie in overleg)
Als orthomoleculair hormoontherapeut help ik vrouwen niet alleen met hun hormonale gezondheid, maar ook met het zetten van een stap in de richting een (meer) plantaardig voedingspatroon. Een groeiende stapel wetenschappelijk onderzoek laat namelijk zien dat een plantaardig voedingspatroon niet alleen gezond is voor jou (en je hormonen!) - je verkleint je kans op allerlei klachten en welvaartsziekten en vergroot je kans op herstel - maar ook voor dier en aarde. Door vaker te kiezen voor een plantaardige maaltijd vergroot je dus niet alleen je kans op een goede (hormonale) gezondheid, je draagt ook nog eens bij aan een betere wereld voor iedereen! Wie wil dat nou niet?! 

Orthomoleculair hormoontherapeut voor vrouwen in de vruchtbare leeftijd en gespecialiseerd in plantaardige voeding

Hi, ik ben Daniëlle! 

X Daniëlle

Antwoord

Op Veelgestelde Vragen

Ja, dat kan. De contactmomenten (inclusief afname van de EMB test) kunnen zowel online als face to face plaatsvinden. Indien je kiest voor online begeleiding stuur ik de EMB test per post naar je toe. Tijdens het intakegesprek begeleid ik je vervolgens bij de afname.

Kunnen we ook face to face afspreken?

Online Programma & Receptenbibliotheek:
Vanaf het moment van aanmelden heb je lifetime toegang tot het online programma en 1 jaar gratis toegang tot de online receptenbibliotheek.

1-op-1 coaching:
Je ontvangt 6 maanden lang 1-op-1 coaching. Dit gaat in vanaf de dag waarop het adviesgesprek plaatsvindt. 

Hoe lang heb ik toegang tot het programma?

We zullen dit tijdens een online kennismakingsgesprek met elkaar bespreken. Dit kennismakingsgesprek is gratis en geheel vrijblijvend.Kan ik direct starten of Is er een wachtlijst?

Leefstijlverandering kost tijd. Daarom maak ik geen gebruik van een vast aantal 1-op-1 gesprekken, maar stemmen we dit aantal af op jouw persoonlijke behoefte. Zo vind de een het fijn om 1x per maand af te spreken en daarbij wat langer de tijd te nemen en vind een ander het juist fijner om bijvoorbeeld twee wekelijks even kort contact te hebben.

Uit hoeveel vervolggesprekken bestaat het traject?

Dat hangt helemaal af van het tempo waarop jij het online programma wilt doorlopen en de snelheid waarmee je veranderingen door wilt voeren in je dagelijks leven.
Just a little bit every day, goes a long way ;)

Hoeveel uur per week ben ik kwijt aan het online programma?

Nee, het is niet meer mogelijk om een losse EMB test af te laten nemen of een coachingstraject aan te gaan zonder het online programma. De reden dat ik dit niet meer los aanbied, is dat ik simpelweg niet al mijn kennis en praktische tools met je kan delen in die tijd. En dat is doodzonde! Want mét al deze kennis en praktische tools heb ik al veel cliënten geholpen de vrouw te worden die ze willen zijn. En dat gun ik iedereen! In de praktijk zie ik ook dat vrouwen die dit programma volgen in korte tijd de grootste stappen zetten!

Kan ik ook bij je terecht voor alleen een eMB test?

Overweeg je mee te doen aan het Hormoonbalans Programma, maar heb je al een EMB test gedaan? Neem dan even contact met mij op. We kunnen dan even overleggen of een nieuwe EMB test nodig/wenselijk is. Indien een nieuwe EMB test niet nodig/wenselijk is, worden de reeds gemaakte kosten voor de EMB test in mindering gebracht op de prijs.

Ik heb al een EMB test gedaan

Vraag jezelf dan één ding af: wat gaat het je kosten als je hier nu niet mee aan de slag gaat? Hoe zien je leven er gezondheid er over een tijdje dan uit? Daarnaast kun je jezelf afvragen: wat is nu €... op de rest van je leven? En, draagt dat waar je nu je geld aan uitgeeft écht bij aan de vrouw die je wilt zijn en het leven dat je wilt leiden?

Ik twijfel over de investering

Ja, absoluut! Ik geloof namelijk dat elke stap telt, hoe groot of klein ook. Jij bepaalt dan ook zelf de grootte, de richting en het tempo van de stap die je wilt zetten.

Wat in dit kader wel goed is om te beseffen is dat al mijn adviezen wel altijd 100% plantaardig zijn. Ik zal nooit dierlijke producten adviseren. Zolang jij voor deze werkwijze openstaat ben je van harte welkom! Of het nu je doel is om 50%, 80% of 100% plantaardig te gaan eten.

Kan ik ook bij je terecht als het niet mijn doel is om 100% plantaardig te gaan eten?