Dé online community cursus die je als vrouw gevolgd moet hebben als je op een gezonde en volwaardige manier (meer) plantaardig wilt eten.

Volwaardig Plantaardig (W)eten

Het is gratis!

Dé online community cursus die je als vrouw gevolgd moet hebben als je op een gezonde en volwaardige manier (meer) plantaardig wilt eten.

Volwaardig Plantaardig (W)eten

Je wil graag (meer) plantaardig eten, maar...

Heb je geen idee waar of hoe te beginnen?

Weet je door alle tegenstrijdige informatie niet meer wat je moet geloven?

Ben je bang voor een tekort aan belangrijke voedingsstoffen, zoals vitamine B12, eiwit, ijzer of calcium?


Twijfel je over welke supplementen zinvol zijn (en welke niet)?

Heb je geen tijd noch zin om uren in de keuken te staan?

Ben je bang voor kritiek of voor wat familie en vrienden zullen zeggen?

Enter your details to be emailed the guide

Paste your embed code here. Hover over the Frame tool below (between Text and Image) and select 'Embed Code'. Paste your code into the box and hit Save.

Of je eet al (grotendeels) plantaardig, maar...

Voel je je desondanks moe en futloos?

Voel je je alleen (of zelfs eenzaam) in je plantaardige reis?

Ervaar je juist meer gezondheidsklachten sinds je begonnen bent met (meer) plantaardig eten?

Leg je jezelf steeds meer restricties op?

Vind je het moeilijk om vol te houden?

Eet je steeds hetzelfde en vind je het moeilijk om voldoende te variëren?


Enter your details to be emailed the guide

Paste your embed code here. Hover over the Frame tool below (between Text and Image) and select 'Embed Code'. Paste your code into the box and hit Save.

Dan is de online community cursus Volwaardig Plantaardig (W)eten jou op het lijf geschreven!

Toets

Opdrachten

Plantaardige checklist

Module 4

Module 3

Module 2

Module 1

Module 1

Kritische voedingsstoffen

In deze module leer je alles over de (potentieel) kritische voedingsstoffen binnen een plantaardig voedingspatroon en hoe je ervoor kunt zorgen dat je geen tekorten aan belangrijke vitaminen en mineralen oploopt.

Daarnaast leer je in deze module ook alles over het gebruik van supplementen en ontdek je welke supplementen zinvol zijn (en welke niet), en wat de juiste vorm en dosering is voor jou.


Of je nu jong of oud bent, recreant of topsporter, gezond, ziek, dik, dun, omnivoor of veganist: meer eiwitten eten is het nummer 1 advies. Maar klopt dat eigenlijk wel? Hoeveel eiwitten heb je nu écht nodig? En hoe kom je als (sportende) veganist aan voldoende eiwitten? Kortom: hype of heilige graal?

Eiwitten

Wanneer moet je vitamine B12 suppleren? Hoeveel heb je nodig? Wat is de juiste dosering? Welke vorm van vitamine B12 is het best? En in hoeverre geldt dit ook voor vegetariërs en flexitariërs? In deze les leer je er alles over!

Vitamine B12

Is vitamine D een kritische voedingsstof voor veganisten? Wanneer moet je vitamine D suppleren? Hoeveel heb je nodig? Wat is de juiste dosering? Welke vorm van vitamine D is het best?

Vitamine D

Lessen in module 1

Wat is beter: visolie of algenolie? Moet je omega 3 suppleren of kun je ook voldoende omega 3 vetzuren uit je voeding halen? Welk omega 3 supplement raad ik aan en waarom?

Omega 3

Een voedingsstof die vaak vergeten wordt als we het hebben over een (meer) plantaardig voedingspatroon: jodium. Hoeveel heb je nodig? Wat zijn plantaardige bronnen van jodium? Wanneer doe je er goed aan jodium te suppleren?

Jodium

Naast jodium kan ook selenium een aandachtspunt zijn binnen een (meer) plantaardig voedingspatroon. Hoeveel heb je nodig? Wat zijn plantaardige bronnen van selenium? Moet je het suppleren?

Selenium

Hoe voorkom je een tekort aan ijzer? Hoe kun je de opname van ijzer uit de voeding boosten? En welke factoren belemmeren de opname van ijzer uit de voeding?

IJzer

Leidt een tekort aan calcium tot broze botten? Hoe voorkom je als veganist een tekort aan calcium? Is het slim om calcium te suppleren? Hoe scoort plantaardige zuivel ten opzichte van koemelk?

Calcium

Is zink een kritische voedingsstof binnen een (meer) plantaardig voedingspatroon? Wat zijn plantaardige bronnen van zink? Is het nodig om zink bij te suppleren?

Zink

Is vitamine B2 een kritische voedingsstof binnen een (meer) plantaardig voedingspatroon? Wat zijn plantaardige bronnen van vitamine B2? Is het nodig om vitamine B2 te suppleren?

Vitamine B2

Lysine is een voedingsstof waar de meeste veganisten waarschijnlijk nog nooit van gehoord hebben, maar die wel een aandachtspunt kan zijn binnen een (meer) plantaardig voedingspatroon. Hoe dat precies zit leer je in deze les!

Lysine

Is vitamine K een kritische voedingsstof binnen een (meer) plantaardig voedingspatroon? Wat is het verschil tussen vitamine K1 en K2? Wat zijn plantaardige bronnen van vitamine K? Is het nodig om vitamine K bij te suppleren?

Vitamine K

Vitamine A komt met name voor in dierlijke voedingsmiddelen. Betekent dit dat we nu massaal aan de vitamine A supplementen moeten of is er ook een natuurlijke manier om als plantaardige eter voldoende vitamine A binnen te krijgen?

Vitamine A

Aanhangers van een overwegend dierlijk voedingspatroon waarschuwen voor een tekort aan onder andere choline, carnitine en taurine, maar is dat ook terecht?

Choline

Certificaat

14 lessen

Toets

Opdrachten

Plantaardige checklist

Module 4

Module 3

Module 2

Module 1

Module 2

Voedingsstoffen

In deze module leer je alles over de verschillende voedingsgroepen binnen een gezond en volwaardig plantaardig voedingspatroon.

Daarnaast leer je ook hoe je specifieke producten kunt vervangen wanneer je last hebt van een allergie of wanneer om een andere reden een bepaald product liever niet consumeert.


Zijn alle fruitsoorten hetzelfde of zijn er fruitsoorten met meer gezondheidsvoordelen dan anderen? Wat is gezonder? Diepvriesfruit, vers fruit of fruit uit pot of blik? En hoe zit het nu precies met al die suikers in fruit? Hoeveel stuks fruit mag je per dag?

Fruit

Zijn alle groenten hetzelfde of zijn er groenten met meer gezondheidsvoordelen dan anderen? Moet je groenten biologisch kopen? Is rauwe groenten beter dan gekookt? Wat is het verschil tussen voorgesneden groenten, verse groenten, diepvries groenten en groenten uit blik of pot?

Groenten

Wat zijn de gezondheidsvoordelen van volkoren granen? Wat zijn aandachtspunten? Zijn glutenvrije granen gezonder dan glutenhoudende granen? Wat is het verschil tussen bloem, meel en volkoren? Waar kun je op letten bij de aanschaf van graanproducten?

Volkoren granen

Lessen in module 2

Wat zijn de gezondheidsvoordelen van peulvruchten? Wat zijn aandachtspunten? Wat als je last hebt van een opgeblazen gevoel, winderigheid of buikpijn na het eten peulvruchten? Wat betekent dit nu écht? Welke trucs kun je toepassen in de keuken?

Peulvruchten

Is soja gezond? Verstoord het je hormonen? Draagt het bij aan het ontstaan van borstkanker? Is genetisch gemodificeerde soja niet gevaarlijk? Draagt het eten van soja bij aan ontbossing van het regenwoud? Na deze les zijn je twijfels over soja verleden tijd!

Soja

Hoe zit het nu precies met vleesvervangers? Zijn ze gezond of kun je ze beter vermijden? Is het een waardige vervanger van vlees of niet? En waar kun je allemaal op letten bij de aanschaf van een vleesvervanger?

Vleesvervangers

Word je dik van noten? Hoeveel noten, pitten en zaden raad ik aan per dag? Wat zijn de gezondheidsvoordelen van noten, pitten en zaden? Wat als je allergische bent?

Noten, pitten, zaden

Hoe zit het nu precies met plantaardige zuivelalternatieven? Welke is het best als je melk of yoghurt wilt vervangen? En waar kun je allemaal op letten bij de aanschaf van een plantaardige zuivelvervanger?

Plantaardige drink

Waarom zou je dagelijks kruiden en specerijen toe willen voegen aan je voedingspatroon? Hoe gezond zijn gember en kurkuma? En hoe zit het nu precies met 'magic' matcha? 

Kruiden & specerijen

Hoeveel vocht heb je nodig? En waarom is het belangrijk om dagelijks voldoende te drinken? Hoe zit het met koffie en alcohol?

Vocht

Binnen de plantaardige wereld is olie een van de meest controversiële thema's. Is olijfolie nu gezond of kun je het beter vermijden? Met welke olie kun je het beste bakken? En welke olie kun je het beste vermijden?

Olie

Hoeveel zout hebben we nodig? Welke soort zout is het best? Hoe kun je zout vervangen? Dit en meer leer je in de les over zout.

Zout

Wat zijn de gezondheidsvoordelen van azijn en hoe kun je azijn integreren in je voedingspatroon?

Azijn

Kan het eten van suiker kwaad? Zijn alle suikers hetzelfde? Welke suikers zijn essentieel voor onze gezondheid? En hoe zit het nu precies met suikervervangers en zoetmiddelen?

Suiker & zoetmiddelen

Certificaat

14 lessen

Toets

Opdrachten

Plantaardige checklist

Module 4

Module 3

Module 2

Module 1

Module 3

Supermarkt safari

In deze module neem ik je mee op supermarktsafari en leer je waar je als plantaardige eter in de supermarkt allemaal op kunt letten. Kortom: na deze module ben jij een master in het lezen van etiketten!

Daarnaast leer je hoe je ook met een kleinere portemonnee lekker en gezond plantaardig kunt eten.

Plantaardig on a budget

Lessen in module 3

Certificaat

2 lessen

Wanneer je besluit meer plantaardig te gaan eten kan het doen van boodschappen een uitdaging zijn. Want hoewel alles wat je moet weten terug te vinden is op het etiket, gebruiken fabrikanten vaak ook een heel arsenaal aan trucs om hun product er gezonder uit te laten zien dan dat ze in werkelijkheid zijn. Helaas is het voor veel consumenten daardoor ook een stuk moeilijker geworden om te bepalen of een product plantaardig is of niet.

In deze praktische module leer je daarom etiketten lezen. Wat kun je aflezen uit de ingrediënten? Wat zijn E-nummers? Is melkzuur vegan of niet? Wat wordt er bedoeld met natuurlijk aroma? Wat betekent 'kan sporen bevatten van...?' Hoe weet je of een product vegan is of niet? Wat kun je aflezen uit de voedingswaardetabel? Is dit product een verantwoorde keuze of kan ik beter voor een ander merk kiezen?

Etiketten lezen

In deze les laat ik je zien dat gezond plantaardig eten helemaal niet duur hoeft te zijn. Een hele geruststelling dus, voor iedereen die graag (meer) plantaardig wil eten, maar het moet doen met een kleine portemonnee.

Toets

Opdrachten

Plantaardige checklist

Module 4

Module 3

Module 2

Module 1

Module 4

Plantaardig eten in de praktijk

In deze module duiken we de keuken in en leer je gezonde en volwaardige plantaardige maaltijden samenstellen. Daarnaast leer je hoe je dierlijke producten kunt vervangen, hoe je kunt koken zonder olie en hoe je zelf thuis kiemen kunt kweken.
Daarnaast bevat deze module ook een les over het plannen en voorbereiden van maaltijden (food- en mealpreppen), help ik je uit de brand met plantaardig boterhambeleg, leer je waarom variëren zo belangrijk is, en nog veel meer!
Hoe stel je een volwaardige maaltijd, soep, smoothie, salade of wrap samen? Waar moet je op letten? Met welke handige trucjes kun je ervoor zorgen dat alle voedingsstoffen goed worden opgenomen?

Een volwaardige maaltijd samenstellen

Hoe vervang je vlees, vis, melk, kaas, eieren en honing in gerechten? Hoe maak je bijvoorbeeld een cake of quiche zonder ei? Wat kun je eten tijdens een barbecue? En wat kun je allemaal met tofu en tempeh? In deze les geef ik je talloze voorbeelden van plantaardige alternatieven voor veelgebruikte dierlijke producten.

Hoe vervang je dierlijke producten?

Koken zonder olie, hoe dan?! In deze les leer ik je er alles over en zul je zien dat koken, bakken en foodpreppen zonder olie eigenlijk helemaal niet zo moeilijk is als dat het lijkt.

Koken
zonder olie

Lessen in module 4

Mealpreppen (of foodpreppen) betekent dat je een hele maaltijd (of een deel daarvan) voorbereidt voor een later moment. Dit kan je niet alleen een hele hoop tijd besparen, maar het kan je ook helpen gezond te eten, doordat je altijd een gezond gerecht op voorraad hebt. Bovendien kun je door je maaltijden te plannen voedselverspilling tegen gaan. In deze les deel ik al mijn tips & tricks met je!

Mealpreppen & foodpreppen

Kiemen zitten boordevol gezonde stoffen waar je lichaam erg blij van wordt. Je portemonnee wordt er echter vaak net iets minder blij van. Gelukkig is zelf kiemen kweken super simpel en ook nog eens lekker goedkoop!

Zelf kiemen kweken

Maak je borst maar nat, want op de lijst met vegan boterhambeleg die je in deze les van mij krijgt, staat meer dan alleen pindakaas, jam en hummus.

Plantaardig boterhambeleg

Certificaat

9 lessen

In deze les inspireer ik je met plantaardige tussendoortjes, zowel kant-en-klare tussendoortjes uit de reguliere supermarkt als zelfgemaakte tussendoortjes.

Plantaardige tussendoortjes

In deze les laat ik je zien dat je, ook wanneer je plantaardig eet, nog steeds prima kunt barbecueën.

Plantaardig
barbecueën

In deze les leer je waarom variëren zo belangrijk is. Een leuke challenge en een handige variatielijst helpen je hierbij.

Variëren
kun je leren

Toets

Opdrachten

Plantaardige checklist

Module 4

Module 3

Module 2

Module 1

Plantaardige checklist

De plantaardige checklist & meer!

De plantaardige checklist vormt de basis van de online cursus. Aan de hand van deze checklist leer je gezond en volwaardig plantaardig eten. Daarnaast bevat de de online cursus ook een plantaardige hulptool, een variatielijst, een voorraadlijst, plantaardige voorbeeld dagmenu's en nog veel meer!

Certificaat

Plantaardige checklist

Variatielijst

Voorraadlijst

Voorbeeld dagmenu's

De Plantaardige Checklist is een checklist die je direct vanaf de start van de cursus kunt gebruiken om op een gezonde en volwaardige manier (meer) plantaardig te eten. Door geconsumeerde voedingsmiddelen en hoeveelheden af te vinken wordt in één oogopslag duidelijk van welke voedingsmiddelen je nog wat meer zou mogen eten.

Plantaardige
checklist

Voorbeeld dagmenu's

Toets

Opdrachten

Plantaardige checklist

Module 4

Module 3

Module 2

Module 1

Opdrachten

Aan de slag!

Aan de hand van praktische opdrachten ga je na iedere les het geleerde in de praktijk brengen. De opdrachten vind je in het bijbehorende digitale werkboek. Werk je liever met pen en papier? Geen probleem! Je kunt het werkboek ook uitprinten.

Het maken van de opdrachten is verplicht wanneer je na afronding van de online cursus een bewijs van deelname wilt ontvangen (certificaat). 

Certificaat

Werkboek

Toets

Opdrachten

Plantaardige checklist

Module 4

Module 3

Module 2

Module 1

Toets

Test je kennis

Om je kennis te testen heb je de mogelijkheid om elke les af te sluiten met een toets. Daarnaast kun je je kennis aan het eind van de online cursus nog eens testen tijdens de eindtoets. De toetsen zijn digitaal en kunnen op elk gewenst moment afgelegd worden. De uitslag ontvang je binnen 48 uur. Indien je een onvoldoende hebt gescoord kun je de toets op ieder gewenst moment opnieuw afleggen.

Het met goed gevolg afleggen van alle tussentijdse toetsen en de eindtoets is verplicht wanneer je na afronding van de online cursus een bewijs van deelname wilt ontvangen (certificaat). 

Certificaat

Digitale toets

Toets

Opdrachten

Plantaardige checklist

Module 4

Module 3

Module 2

Module 1

Certificaat

Bewijs van deelname

Wanneer je de online cursus met goed gevolg hebt afgelegd ontvang je een bewijs van deelname.Certificaat

Certificaat

Module 1

In deze module leer je alles over de (potentieel) kritische voedingsstoffen binnen een plantaardig voedingspatroon en hoe je ervoor kunt zorgen dat je geen tekorten aan belangrijke vitaminen en mineralen oploopt.

Daarnaast leer je in deze module ook alles over het gebruik van supplementen en ontdek je welke supplementen zinvol zijn (en welke niet), en wat de juiste vorm en dosering is voor jou.


Kritische voedingsstoffen

14 lessen

Lessen in module 1

Eiwitten

Of je nu jong of oud bent, recreant of topsporter, gezond, ziek, dik, dun, omnivoor of veganist: meer eiwitten eten is het nummer 1 advies. Maar klopt dat eigenlijk wel? Hoeveel eiwitten heb je nu écht nodig? En hoe kom je als (sportende) veganist aan voldoende eiwitten? Kortom: hype of heilige graal?

Vitamine B12

Wanneer moet je vitamine B12 suppleren? Hoeveel heb je nodig? Wat is de juiste dosering? Welke vorm van vitamine B12 is het best? En in hoeverre geldt dit ook voor vegetariërs en flexitariërs? In deze les leer je er alles over!

Vitamine D

Is vitamine D een kritische voedingsstof voor veganisten? Wanneer moet je vitamine D suppleren? Hoeveel heb je nodig? Wat is de juiste dosering? Welke vorm van vitamine D is het best?

Omega 3

Wat is beter: visolie of algenolie? Moet je omega 3 suppleren of kun je ook voldoende omega 3 vetzuren uit je voeding halen? Welk omega 3 supplement raad ik aan en waarom?

Jodium

Een voedingsstof die vaak vergeten wordt als we het hebben over een (meer) plantaardig voedingspatroon: jodium. Hoeveel heb je nodig? Wat zijn plantaardige bronnen van jodium? Wanneer doe je er goed aan jodium te suppleren?

Selenium

Naast jodium kan ook selenium een aandachtspunt zijn binnen een (meer) plantaardig voedingspatroon. Hoeveel heb je nodig? Wat zijn plantaardige bronnen van selenium? Moet je het suppleren?

IJzer

Hoe voorkom je een tekort aan ijzer? Hoe kun je de opname van ijzer uit de voeding boosten? En welke factoren belemmeren de opname van ijzer uit de voeding?

Calcium

Leidt een tekort aan calcium tot broze botten? Hoe voorkom je als veganist een tekort aan calcium? Is het slim om calcium te suppleren? Hoe scoort plantaardige zuivel ten opzichte van koemelk?

Zink

Is zink een kritische voedingsstof binnen een (meer) plantaardig voedingspatroon? Wat zijn plantaardige bronnen van zink? Is het nodig om zink bij te suppleren?

Vitamine B2

Is vitamine B2 een kritische voedingsstof binnen een (meer) plantaardig voedingspatroon? Wat zijn plantaardige bronnen van vitamine B2? Is het nodig om vitamine B2 te suppleren?

Lysine

Lysine is een voedingsstof waar de meeste veganisten waarschijnlijk nog nooit van gehoord hebben, maar die wel een aandachtspunt kan zijn binnen een (meer) plantaardig voedingspatroon. Hoe dat precies zit leer je in deze les!

Vitamine K

Is vitamine K een kritische voedingsstof binnen een (meer) plantaardig voedingspatroon? Wat is het verschil tussen vitamine K1 en K2? Wat zijn plantaardige bronnen van vitamine K? Is het nodig om vitamine K bij te suppleren?

Vitamine A

Vitamine A komt met name voor in dierlijke voedingsmiddelen. Betekent dit dat we nu massaal aan de vitamine A supplementen moeten of is er ook een natuurlijke manier om als plantaardige eter voldoende vitamine A binnen te krijgen?

Choline

Aanhangers van een overwegend dierlijk voedingspatroon waarschuwen voor een tekort aan onder andere choline, carnitine en taurine, maar is dat ook terecht?

Module 2

In deze module leer je alles over de verschillende voedingsgroepen binnen een gezond en volwaardig plantaardig voedingspatroon.

Daarnaast leer je ook hoe je specifieke producten kunt vervangen wanneer je last hebt van een allergie of wanneer om een andere reden een bepaald product liever niet consumeert.

Voedingsgroepen

14 lessen

Lessen in module 2

Fruit

Zijn alle fruitsoorten hetzelfde of zijn er fruitsoorten met meer gezondheidsvoordelen dan anderen? Wat is gezonder? Diepvriesfruit, vers fruit of fruit uit pot of blik? En hoe zit het nu precies met al die suikers in fruit? Hoeveel stuks fruit mag je per dag?

Groenten

Zijn alle groenten hetzelfde of zijn er groenten met meer gezondheidsvoordelen dan anderen? Moet je groenten biologisch kopen? Is rauwe groenten beter dan gekookt? Wat is het verschil tussen voorgesneden groenten, verse groenten, diepvries groenten en groenten uit blik of pot?

Volkoren granen

Wat zijn de gezondheidsvoordelen van volkoren granen? Wat zijn aandachtspunten? Zijn glutenvrije granen gezonder dan glutenhoudende granen? Wat is het verschil tussen bloem, meel en volkoren? Waar kun je op letten bij de aanschaf van graanproducten?

Peulvruchten

Wat zijn de gezondheidsvoordelen van peulvruchten? Wat zijn aandachtspunten? Wat als je last hebt van een opgeblazen gevoel, winderigheid of buikpijn na het eten peulvruchten? Wat betekent dit nu écht? Welke trucs kun je toepassen in de keuken?

Soja

Is soja gezond? Verstoord het je hormonen? Draagt het bij aan het ontstaan van borstkanker? Is genetisch gemodificeerde soja niet gevaarlijk? Draagt het eten van soja bij aan ontbossing van het regenwoud? Na deze les zijn je twijfels over soja verleden tijd!

Vleesvervangers

Hoe zit het nu precies met vleesvervangers? Zijn ze gezond of kun je ze beter vermijden? Is het een waardige vervanger van vlees of niet? En waar kun je allemaal op letten bij de aanschaf van een vleesvervanger?

Noten, pitten, zaden

Word je dik van noten? Hoeveel noten, pitten en zaden raad ik aan per dag? Wat zijn de gezondheidsvoordelen van noten, pitten en zaden? Wat als je allergische bent?

Plantaardige drink

Hoe zit het nu precies met plantaardige zuivelalternatieven? Welke is het best als je melk of yoghurt wilt vervangen? En waar kun je allemaal op letten bij de aanschaf van een plantaardige zuivelvervanger?

Kruiden & specerijen

Waarom zou je dagelijks kruiden en specerijen toe willen voegen aan je voedingspatroon? Hoe gezond zijn gember en kurkuma? En hoe zit het nu precies met 'magic' matcha?

Vocht

Hoeveel vocht heb je nodig? En waarom is het belangrijk om dagelijks voldoende te drinken? Hoe zit het met koffie en alcohol?

Olie

Binnen de plantaardige wereld is olie een van de meest controversiële thema's. Is olijfolie nu gezond of kun je het beter vermijden? Met welke olie kun je het beste bakken? En welke olie kun je het beste vermijden?

Zout

Hoeveel zout hebben we nodig? Welke soort zout is het best? Hoe kun je zout vervangen? Dit en meer leer je in de les over zout.

Azijn

Wat zijn de gezondheidsvoordelen van azijn en hoe kun je azijn integreren in je voedingspatroon?

Suiker en zoetmiddelen

Kan het eten van suiker kwaad? Zijn alle suikers hetzelfde? Welke suikers zijn essentieel voor onze gezondheid? En hoe zit het nu precies met suikervervangers en zoetmiddelen?

Module 3

In deze module neem ik je mee op supermarktsafari en leer je waar je als plantaardige eter in de supermarkt allemaal op kunt letten. Kortom: na deze module ben jij een master in het lezen van etiketten!

Daarnaast leer je hoe je ook met een kleinere portemonnee lekker en gezond plantaardig kunt eten.

Supermarkt safari

2 lessen

Lessen in module 3

Etiketten lezen

Wanneer je besluit meer plantaardig te gaan eten kan het doen van boodschappen een uitdaging zijn. Want hoewel alles wat je moet weten terug te vinden is op het etiket, gebruiken fabrikanten vaak ook een heel arsenaal aan trucs om hun product er gezonder uit te laten zien dan dat ze in werkelijkheid zijn. Helaas is het voor veel consumenten daardoor ook een stuk moeilijker geworden om te bepalen of een product plantaardig is of niet.

In deze praktische module leer je daarom etiketten lezen. Wat kun je aflezen uit de ingrediënten? Wat zijn E-nummers? Is melkzuur vegan of niet? Wat wordt er bedoeld met natuurlijk aroma? Wat betekent 'kan sporen bevatten van...?' Hoe weet je of een product vegan is of niet? Wat kun je aflezen uit de voedingswaardetabel? Is dit product een verantwoorde keuze of kan ik beter voor een ander merk kiezen?

Plantaardig on a budget

In deze les laat ik je zien dat gezond plantaardig eten helemaal niet duur hoeft te zijn. Een hele geruststelling dus, voor iedereen die graag (meer) plantaardig wil eten, maar het moet doen met een kleine portemonnee.

Module 4

In deze module duiken we de keuken in en leer je gezonde en volwaardige plantaardige maaltijden samenstellen. Daarnaast leer je hoe je dierlijke producten kunt vervangen, hoe je kunt koken zonder olie en hoe je zelf thuis kiemen kunt kweken.
Daarnaast bevat deze module ook een les over het plannen en voorbereiden van maaltijden (food- en mealpreppen), help ik je uit de brand met plantaardig boterhambeleg, leer je waarom variëren zo belangrijk is en nog veel meer!

Plantaardig eten in de praktijk

9 lessen

Lessen in module 4

Een volwaardige maaltijd samenstellen

Hoe stel je een volwaardige maaltijd, soep, smoothie, salade of wrap samen? Waar moet je op letten? Met welke handige trucjes kun je ervoor zorgen dat alle voedingsstoffen goed worden opgenomen?

Hoe vervang je dierlijke producten?

Hoe vervang je vlees, vis, melk, kaas, eieren en honing in gerechten? Hoe maak je bijvoorbeeld een cake of quiche zonder ei? Wat kun je eten tijdens een barbecue? En wat kun je allemaal met tofu en tempeh? In deze les geef ik je talloze voorbeelden van plantaardige alternatieven voor veelgebruikte dierlijke producten.

Koken zonder olie

Koken zonder olie, hoe dan?! In deze les leer ik je er alles over en zul je zien dat koken, bakken en foodpreppen zonder olie eigenlijk helemaal niet zo moeilijk is als dat het lijkt.

Mealpreppen & foodpreppen

Mealpreppen (of foodpreppen) betekent dat je een hele maaltijd (of een deel daarvan) voorbereidt voor een later moment. Dit kan je niet alleen een hele hoop tijd besparen, maar het kan je ook helpen gezond te eten, doordat je altijd een gezond gerecht op voorraad hebt. Bovendien kun je door je maaltijden te plannen voedselverspilling tegen gaan. In deze les deel ik al mijn tips & tricks met je!

Zelf kiemen kweken

Kiemen zitten boordevol gezonde stoffen waar je lichaam erg blij van wordt. Je portemonnee wordt er echter vaak net iets minder blij van. Gelukkig is zelf kiemen kweken super simpel en ook nog eens lekker goedkoop!

Plantaardig boterhambeleg

Maak je borst maar nat, want op de lijst met vegan boterhambeleg die je in deze les van mij krijgt, staat meer dan alleen pindakaas, jam en hummus.

Plantaardige tussendoortjes

In deze les inspireer ik je met plantaardige tussendoortjes, zowel kant-en-klare tussendoortjes uit de reguliere supermarkt als zelfgemaakte tussendoortjes.

Plantaardig barbecueën

In deze les laat ik je zien dat je, ook wanneer je plantaardig eet, nog steeds prima kunt barbecueën.

Variëren
kun je leren!

In deze les leer je waarom variëren zo belangrijk is. Een leuke challenge en een handige variatielijst helpen je hierbij.

Plantaardige checklist

De plantaardige checklist vormt de basis van de online cursus. Aan de hand van deze checklist leer je gezond en volwaardig plantaardig eten. Daarnaast bevat de de online cursus ook een variatielijst, een voorraadlijst, plantaardige voorbeeld dagmenu's en nog veel meer!

De plantaardige checklist en meer!

Plantaardige checklist

Plantaardige checklist

De Plantaardige Checklist is een checklist die je direct vanaf de start van de cursus kunt gebruiken om op een gezonde en volwaardige manier (meer) plantaardig te eten. Door geconsumeerde voedingsmiddelen en hoeveelheden af te vinken wordt in één oogopslag duidelijk van welke voedingsmiddelen je nog wat meer zou mogen eten.

Naast de basis voedingsgroepen, zoals fruit, groente, volkoren granen, peulvruchten en noten, pitten, zaden, bevat deze checklist ook een aantal potentieel kritische voedingsmiddelen en voedingsmiddelen met extra gezondheidsvoordelen die door veel veganisten nog weleens over het hoofd worden gezien.

Plantaardige hulptool

De plantaardige hulptool is een hulpmiddel dat je naast de plantaardige checklist kunt gebruiken bij het samenstellen van een volwaardig plantaardig voedingspatroon.

Het is vooral handig om meer vertrouwd te raken met de portiegroottes van individuele componenten van je plantaardige maaltijd.

Hoeveel is bijvoorbeeld 1 portie plantaardige yoghurt of notenpasta?

Variatielijst

Voorbeeld dagmenu's

Variatielijst

De variatielijst is een lijst die je kunt gebruiken ter inspiratie wanneer je het lastig vindt om voldoende te variëren.

Naast een aantal voorbeelden per voedingsgroep vind je bij de variatielijst ook een toelichting op de checklist die meer duidelijkheid geeft over welke voedingsmiddelen wel en niet meetellen.

Voorraadlijst

Voorraadlijst

Voorraadlijst

De voorraadlijst is een uitzetlijst voor beginnende veganisten. Wat is handig om op voorraad te hebben en aan welke producten mag het je als veganist echt niet ontbreken?

Voorbeeld
dagmenu

Om je op weg te helpen met het samenstellen van volwaardig plantaardige dagmenu's heb ik ter inspiratie een aantal voorbeeld dagmenu's voor je samengesteld.

Opdrachten

Aan de hand van praktische opdrachten ga je na iedere les het geleerde in de praktijk brengen. De opdrachten vind je in het bijbehorende digitale werkboek. Werk je liever met pen en papier? Geen probleem! Je kunt het werkboek ook uitprinten.

Het maken van de opdrachten is verplicht wanneer je na afronding van de online cursus een bewijs van deelname wilt ontvangen (certificaat). 

Aan de slag!

Werkboek

Toets

Om je kennis te testen heb je de mogelijkheid om elke les af te sluiten met een toets. Daarnaast kun je je kennis aan het eind van de online cursus nog eens testen tijdens de eindtoets. De toetsen zijn digitaal en kunnen op elk gewenst moment afgelegd worden. De uitslag ontvang je binnen 48 uur. Indien je een onvoldoende hebt gescoord kun je de toets op ieder gewenst moment opnieuw afleggen.

Het met goed gevolg afleggen van alle tussentijdse toetsen en de eindtoets is verplicht wanneer je na afronding van de online cursus een bewijs van deelname wilt ontvangen (certificaat). 

Test je kennis

Toets

Certificaat

Wanneer je de online cursus met goed gevolg hebt afgelegd ontvang je een bewijs van deelname.

Bewijs van deelname

Certificaat

De online community cursus is continue in ontwikkeling en dat betekent dat er regelmatig nieuwe content beschikbaar komt, zoals blogs, challenges en meer!

Exclusieve
content

Ik sta altijd voor je klaar. Middels de online community kun je 24/7 al jouw vragen stellen; aan mij en andere VP(W) members.

Antwoord op al jouw vragen

Jouw stok achter de deur en de plek waar je kunt connecten met andere VP(W) members. 

Interactieve online community (Circle)

Inclusief

Je krijgt direct toegang tot alle beschikbare modules en lessen, zodat je zelf de volgorde kunt bepalen en direct kunt beginnen met de voor jou belangrijkste module/lessen.

Eigen tempo & individuele leerweg

In de online receptenbibliotheek vind je meer dan 100 lekkere en makkelijke plantaardige recepten.

100+ recepten
(& counting)

Naast levenslang toegang tot de online cursus heb je ook levenslang toegang tot alle andere onderdelen, zoals de online community en receptenbibliotheek!

Lifetime
toegang

Wat deze online cursus zo uniek maakt

Dus niet alleen tot de online cursus, maar ook tot de online community (in Circle), blog, challenges, een receptenbibliotheek met 100+ plantaardige recepten, toekomstige updates, enzovoort!

Levenslang toegang tot ALLE onderdelen

Geen gedoe dus met live Q&A's op tijden waarop je niet kunt, hele replays terugkijken voor het antwoord op die ene vraag en een limiet op het stellen van vragen. In plaats daarvan kun jij, wanneer je maar wilt, al je vragen schriftelijk insturen via de besloten online community. Ik doe vervolgens mijn best om jouw vragen binnen 48 uur schriftelijk te beantwoorden.

Levenslang 24/7 antwoord op al jouw vragen over plantaardige voeding

Niets is meer irritant dan door willen met een online cursus, maar dit niet kunnen, omdat je moet wachten tot er weer een nieuwe les online komt. Daarom krijg je vanaf de start direct toegang tot alle beschikbare modules en lessen. Let op: de online cursus is op dit moment nog in ontwikkeling!

Bepaal zelf de volgorde en start direct met de les die voor jou het meest interessant is

Zeg dus maar bye bye tegen Dr. Google, voedingshypes, hardnekkige mythes, dieetgoeroes, fitgirls, influencers, marketingtrucs en andere bullshit waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet.

Alle lessen zijn wetenschappelijk onderbouwd

Géén saaie, stille Facebookgroep dus waar je niets mee doet, maar een actieve supportgroep van gelijkgestemden die fungeert als een stevige stok achter de deur en waarin je door mij en andere members uitgedaagd wordt actief aan de slag te gaan (en te blijven) met de online cursus!

Daarnaast krijg je via de online community gratis toegang tot vele extra's, zoals blogartikelen, leuke challenges, praktische tools, extra kennis en tips, en de mogelijkheid om vragen te stellen. En dat LEVENSLANG!


Een ACTIEVE online community van gelijkgestemden

Dus niet alleen tot de online cursus, maar ook tot de online community (in Circle), blog, challenges, een receptenbibliotheek met 100+ plantaardige recepten, toekomstige updates, enzovoort!

Levenslang toegang tot ALLE onderdelen

Geen gedoe dus met live Q&A's op tijden waarop je niet kunt, hele replays terugkijken voor het antwoord op die ene vraag en een limiet op het stellen van vragen. In plaats daarvan kun jij, wanneer je maar wilt, al je vragen schriftelijk insturen via de besloten online community. Ik doe vervolgens mijn best om jouw vragen binnen 48 uur schriftelijk te beantwoorden.Levenslang 24/7 antwoord op al jouw vragen

Niets is meer irritant dan door willen met een online cursus, maar dit niet kunnen, omdat je moet wachten tot er weer een nieuwe les online komt. Daarom krijg je vanaf de start direct toegang tot alle beschikbare modules en lessen. Let op: de online cursus is op dit moment nog in ontwikkeling!

Bepaal zelf de volgorde en start direct met de les die voor jou het meest interessant is

Zeg dus maar bye bye tegen Dr. Google, voedingshypes, hardnekkige mythes, dieetgoeroes, fitgirls, influencers, marketingtrucs en andere bullshit waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet.


Alle lessen zijn evidence-based

Géén saaie, stille Facebookgroep dus waar je niets mee doet, maar een actieve supportgroep van gelijkgestemden die fungeert als een stevige stok achter de deur en waarin je door mij en andere members uitgedaagd wordt actief aan de slag te gaan (en te blijven) met de online cursus!

Daarnaast krijg je via de online community gratis toegang tot vele extra's, zoals blogartikelen, leuke challenges, praktische tools, extra kennis en tips, en de mogelijkheid om vragen te stellen. En dat LEVENSLANG!


Een ACTIEVE online community van gelijkgestemden

Na deze online cursus

Ben je in staat een gezond en volwaardig plantaardig (of meer plantaardig) voedingspatroon voor jezelf samen te stellen die past binnen jouw dagelijks leven en budget

Weet je precies waar je op moet letten om tekorten aan belangrijke voedingstoffen te voorkomen

Weet je precies welke supplementen je moet suppleren (en wat niet)

Laat je je niet meer gek maken door tegenstrijdigheden of hardnekkige mythen.

Heb je geheel op jouw eigen voorwaarden een voedingspatroon en leefstijl gecreëerd die makkelijk vol te houden is

Geniet je onbezorgd van sociale gelegenheden, zoals een vakantie, feestjes en etentjes buiten de deur

Inspireer je anderen met de (meer) plantaardige manier waarop jij leeft

Enter your details to be emailed the guide

Paste your embed code here. Hover over the Frame tool below (between Text and Image) and select 'Embed Code'. Paste your code into the box and hit Save.

Na deze online cursus

Ben je in staat een gezond en volwaardig plantaardig (of meer plantaardig) voedingspatroon voor jezelf samen te stellen die past binnen jouw dagelijks leven en budget

Weet je precies waar je op moet letten om tekorten aan belangrijke voedingstoffen te voorkomen

Weet je precies welke supplementen je moet suppleren (en wat niet)

Laat je je niet meer gek maken door tegenstrijdigheden of hardnekkige mythen.

Heb je geheel op jouw eigen voorwaarden een voedingspatroon en leefstijl gecreëerd die makkelijk vol te houden is

Geniet je onbezorgd van sociale gelegenheden, zoals een vakantie, feestjes en etentjes buiten de deur

Inspireer je anderen met de (meer) plantaardige manier waarop jij leeft

Enter your details to be emailed the guide

Paste your embed code here. Hover over the Frame tool below (between Text and Image) and select 'Embed Code'. Paste your code into the box and hit Save.

Je op een gezonde, volwaardige en verantwoorde (evidence based) manier (meer) plantaardig wilt leren eten

Je verlangt naar duidelijkheid en rust in je kop rondom (plantaardige) voeding en gezondheid 

Je op zoek bent naar een stevige stok achter de deur

Je het leuk vindt om de diepte in te gaan en meer wilt leren dan alleen de basisbeginselen

Je tijd en energie wilt investeren in jouw gezondheid

Je op zoek bent naar een investering waar je je hele leven profijt van zult hebben


je jonger bent dan 18 jaar

je zwanger bent, borstvoeding geeft of ernstig ziek bent

je op dit moment te maken hebt met een eetstoornis of hier gevoelig voor bent

je topsport bedrijft of op een hoog niveau sport

je niet gemotiveerd bent of niet over de benodigde tijd beschikt om 1-2 uur per week aan de online cursus te besteden

je op zoek bent naar een dieet om zo snel mogelijk gewicht te verliezenDeze online community cursus is voor jou als:

Deze online community cursus is niet voor jou als:

Zij gingen je voor!

35+ lessen verspreid over 4 modules

Je krijgt direct toegang tot alle beschikbare modules en lessen, zodat je zelf de volgorde kunt bepalen en direct kunt beginnen met de voor jou belangrijkste module/lessen

Per les een overzicht van de belangrijkste kernpunten en een uitdraai (pdf) van de videosheets, zodat je niet hoeft mee te schrijven

Per les een digitaal werkboek met opdrachten én een tussentijdse toets om het geleerde direct eigen te maken

Een eindtoets om je kennis te testen

Nadat alle opdrachten en toetsen met goed gevolg zijn afgelegd ontvang je een bewijs van deelname (certificaat)

24/7 antwoord op al jouw vragen

Een interactieve online community waarin je kunt connecten met mij en andere members (inclusief extra's, zoals blogartikelen, leuke challenges en meer)

Een online receptenbibliotheek met 100+ makkelijke plantaardige recepten (& counting)

Levenslang toegang tot de online cursus, online community, receptenbibliotheek en besloten instagramgroep

 

Samenvattend

35+  lessen verspreid over
4 modules

Je krijgt direct toegang tot alle beschikbare modules en lessen, zodat je zelf de volgorde kunt bepalen en direct kunt beginnen met de voor jou belangrijkste module/lessen

Per les een overzicht van de belangrijkste kernpunten en een uitdraai (pdf) van de videosheets, zodat je niet hoeft mee te schrijven

Per les een digitaal werkboek met opdrachten én een tussentijdse toets om het geleerde direct eigen te maken

Een eindtoets om je kennis te testen

Nadat alle opdrachten en toetsen met goed gevolg zijn afgelegd ontvang je een bewijs van deelname (certificaat)

24/7 antwoord op al jouw vragen

Een interactieve online community waarin je kunt connecten met mij en andere members (inclusief extra's, zoals blogartikelen, leuke challenges en meer)

Een online receptenbibliotheek met 100+ makkelijke plantaardige recepten (& counting)

Doorlopend nieuwe content exclusief voor members

Levenslang toegang tot de online cursus, online community, receptenbibliotheek en besloten instagramgroep

 

Samenvattend

"De wereld en de mensen hebben dit nodig! Mensen hebben geen idee wat een plantaardig eetpatroon kan doen!! Ik verbaas mij ook nog steeds."

Om nu het verschil van een jaar geleden te zien is echt heel mooi!! Ik ben heel dankbaar voor deze verandering. Even in een paar woorden wat de grootste veranderingen zijn:

- Geen extreme stemmingswisselingen
- Geen negatieve/ depressieve gevoelens
- Geen donkere wolken
- 15 KILO gewichtsverlies, waarvan ik het niet eens doorhad.
- Huidverbetering
- Verbeterde Stoelgang
- Blijer en gelukkiger mens


VP(W) deelnemer

"De wereld en de mensen hebben dit nodig! Mensen hebben geen idee wat een plantaardig eetpatroon kan doen!! Ik verbaas mij ook nog steeds."

VP(W) deelnemer

Om nu het verschil van een jaar geleden te zien is echt heel mooi!!
Ik ben heel dankbaar voor deze verandering.

Even in een paar woorden wat de grootste veranderingen zijn:
  • Geen extreme stemmingswisselingen
  • Geen negatieve/ depressieve gevoelens
  • Geen donkere wolken
  • 15 KILO gewichtsverlies, waarvan ik het niet eens doorhad.
  • Huidverbetering
  • Verbeterde Stoelgang
  • Blijer en gelukkiger mens


Grijp nu je kans!

Op dit moment is de online cursus nog in ontwikkeling. Dit betekent dat er iedere maand nieuwe lessen online komen. De huidige prijs is hierop aangepast. Kortom: dit is het beste aanbod wat je zult krijgen. Bovendien houd je levenslang toegang tot de online cursus. Kortom: dit is het moment om in te stappen! Naar verwachting gaat de prijs per 2 januari 2023 omhoog naar €597.

14 dagen
100% niet goed geld terug garantie

14 dagen 100% niet goed geld terug garantie

Online  community cursus

Online cursus met 35+ lessen
Interactieve online community (Circle)
Receptenbibliotheek met 100+ recepten
24/7 vragen stellen
Levenslang toegang

Normale prijs: €597  (vanaf 2 januari 2023)


Online community cursus + persoonlijke voedingsanalyse

Online community cursus t.w.v. €597

Persoonlijke voedingsanalyse t.w.v €397

        Uitgebreide intake
        Persoonlijk voeding- en suppletie-advies
        Samen 2 uur lang praktisch aan de slag
        1x vervolggesprek van 60 minuten

Normale prijs: €997

€397*

€797*

*Het is mogelijk om in termijnen te betalen

Enter your details to be emailed the guide

Paste your embed code here. Hover over the Frame tool below (between Text and Image) and select 'Embed Code'. Paste your code into the box and hit Save.

Online Community Cursus

Online cursus met 35+ lessen
Interactieve online community (Circle)
Receptenbibliotheek met 100+ recepten
24/7 vragen stellen
Levenslang toegang

Normale prijs: €597
(vanaf 2 januari 2023)
*12 termijnen

€397*

*In termijnen betalen is mogelijk

Online community cursus + persoonlijke voedingsanalyse

Online community cursus t.w.v. €597

Persoonlijke voedingsanalyse t.w.v. €397
*12 termijnen

€497*

Uitgebreide intake
Persoonlijk voeding- en suppletie-advies
Samen 2 uur lang praktisch aan de slag
1x vervolggesprek van 60 minuten
Normale prijs: €997

Voordat je start met online community cursus maak ik graag eerst even kennis met je middels een gratis en geheel vrijblijvend online kennismakingsgesprek.

Dankjewel voor je bericht!

Ik neem binnen 48 uur contact met je op per mail. Vergeet niet je spam te checken!

Binnen 48 uur nog niets ontvangen?
Stuur dan even een mailtje naar info@danielleverbruggen.nl.

Liefs, Daniëlle


Geen probleem. Wanneer je jouw deelname aan de online community cursus binnen 14 dagen na de aankoopdatum opzegt, krijg je 100% van het aankoopbedrag terug. Opzeggen kan door een mail te sturen naar info@danielleverbruggen.nl. 

Wat als de cursus niet bevalt?

Wanneer je gemiddeld 1 les per week volgt heb je de online cursus na ongeveer 9 maanden volledig afgerond.

Als ik 1 les per week volg, hoelang ben ik dan in totaal bezig met de cursus?

Met 1 les ben je gemiddeld 1-2 uur bezig. Dit is inclusief het bekijken van de video, het maken van de opdrachten en het doorlopen van de toets.

Hoeveel tijd heb ik nodig voor 1 les?

Omdat de online community cursus niet voor iedereen geschikt is leer ik je eerst graag beter kennen middels een online kennismakingsgesprek. Dit is gratis en geheel vrijblijvend. Tijdens deze kennismaking kan ik eventuele vragen ook direct voor je beantwoorden. Je kunt je hiervoor aanmelden via bovenstaande button 'Maak een afspraak'.


Hoe kan ik mij aanmelden?

Je kunt je aanmelden en starten wanneer jij wilt, met uitzondering van periodes waarin ik op vakantie ben. Er is dus geen vaste startdatum. 

Wanneer kan ik mij aanmelden?

Veelgestelde vragen

Je hebt levenslang toegang tot alle onderdelen van de online community cursus (de online cursus en online community). 

Hoe lang heb ik toegang?

Heb je tijdens de cursus een vraag over een van de lessen of heb je in het kader daarvan een persoonlijke vraag? Geen probleem! Je kunt je vragen 24/7 aan mij stellen via de online community. Ik geef gemiddeld binnen 24-48 uur via een schriftelijke reply uitgebreid antwoord op je vraag. Persoonlijke vragen die je liever privé wilt houden kun je aan mij stellen via de chatfunctie of door een mail te sturen naar info@danielleverbruggen.nl.

Wat als ik tijdens de cursus een vraag heb?

Nope, sorry guys! Deze online cursus en de bijbehorende online community is uitsluitend bedoeld voor vrouwen.

Kan ik als man ook meedoen met de online community cursus?

Ja, deze cursus is ook geschikt voor professionals die zich graag willen specialiseren in een (meer) plantaardig voedingspatroon. Wil je hierin graag persoonlijk door mij begeleid worden, neem dan even contact met mij op via info@danielleverbruggen.nl.

Kan ik na deze cursus ook anderen adviseren om (meer) plantaardig te gaan eten?

Deze online cursus onderscheidt zich van veel andere online cursussen doordat je bij de start van de online cursus direct toegang krijg tot alle beschikbare modules en lessen. Je bepaalt dus zelf de volgorde en kunt direct beginnen met de voor jou belangrijkste of meest interessante modules/lessen. 

Tot welke modules/lessen krijg ik bij de start van de online cursus toegang?

Nee, dat hoeft niet, maar ik raad het wel aan. Door te starten met een persoonlijke voedingsanalyse weet je wat jouw persoonlijke aandachtspunten zijn en kun je dus heel gericht aan de slag met de online community cursus. Let op: op dit moment is de online community cursus nog in ontwikkeling en komen er iedere maand nieuwe lessen online.

Moet ik de persoonlijke voedingsanalyse direct in de eerste maand na aanmelding afnemen of kan ik hier ook mee wachten?

Je kunt je aanmelden en starten wanneer jij wilt, met uitzondering van periodes waarin ik op vakantie ben. Er is dus geen vaste startdatum. 

Wanneer kan ik mij aanmelden?

Veelgestelde vragen

Omdat de online community cursus niet voor iedereen geschikt is leer ik je eerst graag beter kennen middels een online kennismakingsgesprek. Dit is gratis en geheel vrijblijvend. Tijdens deze kennismaking kan ik eventuele vragen ook direct voor je beantwoorden. Je kunt je hiervoor aanmelden via bovenstaande button 'Maak een afspraak'.


Hoe kan ik mij aanmelden?

Je hebt levenslang toegang tot alle onderdelen van de online community cursus (online cursus + online community in Circle). 

Hoe lang heb ik toegang?

Deze online cursus onderscheidt zich van veel andere online cursussen doordat je bij de start van de online cursus direct toegang krijg tot alle beschikbare modules en lessen. Je bepaalt dus zelf de volgorde en kunt direct beginnen met de voor jou belangrijkste of meest interessante modules/lessen. 

Tot welke modules/lessen krijg ik bij de start van de online cursus toegang?

Wanneer je gemiddeld 1 les per week volgt heb je de online cursus na ongeveer 9 maanden volledig afgerond.

Als ik 1 les per week volg, hoelang ben ik dan in totaal bezig met de cursus?

Geen probleem. Wanneer je jouw deelname aan de online community cursus binnen 14 dagen na de aankoopdatum opzegt, krijg je 100% van het aankoopbedrag terug. Opzeggen kan door een mail te sturen naar info@danielleverbruggen.nl. 

Wat als de cursus niet bevalt?

Heb je tijdens de cursus een vraag over een van de lessen of heb je in het kader daarvan een persoonlijke vraag? Geen probleem! Je kunt je vragen 24/7 aan mij stellen via de online community. Ik geef gemiddeld binnen 24-48 uur via een schriftelijke reply uitgebreid antwoord op je vraag. Persoonlijke vragen die je liever privé wilt houden kun je aan mij stellen via de chatfunctie of door een mail te sturen naar info@danielleverbruggen.nl.

Wat als ik tijdens de cursus een vraag heb?

Nope, sorry guys! Deze online cursus en de bijbehorende online community is uitsluitend bedoeld voor vrouwen.

Kan ik als man ook meedoen met de online community cursus?

Nee, dat hoeft niet, maar ik raad het wel aan. Door te starten met een persoonlijke voedingsanalyse weet je wat jouw persoonlijke aandachtspunten zijn en kun je dus heel gericht aan de slag met de online community cursus. Let op: op dit moment is de online community cursus nog in ontwikkeling en komen er iedere maand nieuwe lessen online.

Moet ik de persoonlijke voedingsanalyse direct in de eerste maand na aanmelding afnemen of kan ik hier ook mee wachten?