She Vitality

Er is per groep plek voor maximaal 6 vrouwen!

In 4 maanden (meer) plantaardig eten op een simpele, gezonde en lekkere manier die past binnen jouw dagelijks leven én budget!

Health & EartH

For a Sustainable

Ga zelfstandig aan de slag met het online programma of ga voor die stok achter de deur en kies voor het waanzinnig gezellige groepstraject!

Volwaardig Plantaardig

Aantal beschikbare plekken voor het groepstraject:

12

Wetenschappelijk onderzoek wijst immers al jaren uit dat een overwegend plantaardig voedingspatroon niet alleen beter is voor je eigen gezondheid, maar ook voor de gezondheid van dier en aarde. Je weet ergens ook heus wel dat dat zo is. Je ziet regelmatig de nieuwsberichten voorbij komen over klimaatverandering. En onlangs nog, heeft een dorpsgenoot van pas 55 jaar zomaar 'uit het niets' een hartaanval gehad. Je hebt zelfs tranen met tuiten zitten huilen tijdens een documentaire over de vee-industrie op Netflix. Desondanks lukt het je maar niet om de daad bij het woord te voegen en (meer) plantaardig te gaan eten.

De toekomst is plantaardig. Waar wacht je nog op?

Geef eens eerlijk antwoord

JE HEBT GEEN TIJD noch ZIN OM UREN IN DE KEUKEN TE STAAN

04

Ellenlange ingrediënten-lijstjes zijn niet aan jou besteed

03

Je bent bang voor een tekort aan vitamine B12, eiwit, ijzer en calcium

02

Je weet door alle tegenstijdigheden niet meer wat je moet geloven

01

Laat me raden,
je ziet door de bomen het bos niet meer.

Thuis plantaardig eten is
1 ding, maar hoe doe je dat in godsnaam buiten de deur?

06

JE BENT BANG VOOR kritiek of voor WAT FAMILIE EN VRIENDEN ZULLEN ZEGGEN

05

Je op je eigen voorwaarden en op een simpele en verantwoorde manier de overstap zou kunnen maken naar een (meer) plantaardig voedingspatroon?

Je niet meer aan het twijfelen gebracht zou worden door tegenstrijdige berichten van voedingsdeskundigen, dieetgoeroes, (sociale) media, kritische vrienden en familie?

Je jouw risico op  welvaartsziekten als hart- en vaatziekten, diabetes type 2 en kanker zou kunnen verkleinen?

Je je weer fit en energiek zou voelen?

Je zou kunnen stoppen met diëten, calorieën tellen en jojo-en, en moeiteloos op gewicht zou kunnen blijven?

Stel je eens voor.
Hoe zou het zijn als:

Met de juiste kennis, praktische tools, een supportgroep om op terug te vallen en een effectief stappenplan, kan ook jij een (meer) plantaardige leefstijl creëren voor het leven!

Het programma
Het programma

Ga zelfstandig aan de slag met het online programma of ga voor een stevige stok achter de deur met het  waanzinnig gezellige groepstraject van 4 maanden!

Aan de hand van verschillende modules ga je leren hoe je een volwaardig plantaardig voedingspatroon voor jezelf kunt samenstellen. Daarnaast leer je meer over hoe je de plantaardige leefstijl ook buitenshuis  eigen kunt maken.

Iedere module bestaat uit een of meerdere lessen. Daarnaast bevat elke module ook een werkboek, zodat je het geleerde direct in de praktijk kunt brengen.8 modules + werkboeken

Online Programma

Groepstraject

Receptenbibliotheek

Online programma

In de eerste module van het online programma leer je aan de hand van een aantal handige checklists hoe een volwaardig plantaardig voedingspatroon er op dagelijkse basis uitziet.


The Basics

Module 1/8

In module 2 leer je meer over de verschillende macro- en micronutriënten, zoals koolhydraten, vetten, eiwitten, vitaminen, mineralen en andere gezondheidsbevorderende stoffen.

Daarnaast komen thema's als choline, carnitine en connectie tussen plantaardige voeding en de gezondheid van onze darmen aan bod.

Macro- & micronutriënten

Module 2/8

In module 3 leer je meer over de verschillende voedingsgroepen (zoals peulvruchten, volkoren granen, noten, pitten en zaden, groenten en fruit) en eventuele aandachtspunten binnen deze groepen wanneer je (meer) plantaardig gaat eten.

Daarnaast leer je welke claims en verhalen over specifieke voedingsstoffen of -middelen (zoals soja, vitamine B12, eiwitten en calcium) feit zijn en welke een hardnekkige mythe en waar deze vandaan komen.

Voedingsgroepen

Module 3/8

Op social media zie je regelmatig influencers voorbij komen die een tijdje veganistisch hebben gegeten en vervolgens tot de conclusie komen dat het voor hen niet 'werkt'. In module 4 leer je waardoor dit mogelijk komt en hoe je veelgemaakte fouten en valkuilen binnen een plantaardig voedingspatroon kunt omzeilen.

Veelgemaakte fouten
& valkuilen

Module 4/8

In module 5 leer je alles wat je moet weten om tekorten aan belangrijke voedingsstoffen (zoals vitamine B12, eiwitten, calcium en ijzer) te voorkomen.

Daarnaast leer je in deze module ook welke supplementen essentieel zijn voor veganisten, vegetariërs en flexitariërs (en welke niet).

Voorkom tekorten

Module 5/8

In module 6 leer je etiketten lezen, zodat je niet in een van de vele 'dierlijke instinkers' trapt.

Etiketten lezen

Module 6/8

In module 7 leer je onder andere etiketten hoe je aan de hand van food- en mealprepping tijd kunt besparen in de keuken. Daarnaast leer je hoe je een volwaardige plantaardige maaltijd samenstelt (zoals een salade, soep of wrap) en hoe je dierlijke producten kunt vervangen.

Plantaardig koken

Module 7/8

Wat doe je als je op reis gaat of een keertje buiten de deur wilt eten?  Hoe ga je om met kritiek van familie en vrienden? Wat als je een kleine portemonnee hebt? Dit en meer leer je in de laatste module van het online programma.

Plantaardig leven

Module 8/8

In de online receptenbibliotheek vind je meer dan 100 lekkere en makkelijke plantaardige recepten.

Alle recepten in deze online bibliotheek zijn vrij van olie en toegevoegd suiker. Daarnaast is het merendeel van de recepten ook glutenvrij en sojavrij.

In het online programma leer je hoe je desgewenst individuele producten, zoals soja of gluten, kunt vervangen.100+ recepten & counting!

Receptenbibliotheek

Recepten
bibliotheek

4 maanden, inclusief:

Groepstraject

Online Programma
Online receptenbibliotheek
Intakegesprek + persoonlijk advies
Kleine exclusieve groep van max. 6 vrouwen
6 livedagen (incl. 1 kookworkshop op locatie)
4x online groepscoaching (incl. live Q&A)
Besloten Whatsappgroep
Terugkomdag (live)
Online Programma
Online receptenbibliotheek
Intakegesprek
Persoonlijk advies
Kleine exclusieve groep van max. 6 vrouwen
6 livedagen (incl. 1 kook-workshop op locatie)
4x online groepscoaching (incl. live Q&A)
Besloten Whatsappgroep
Terugkomdag (live)
Om ervoor te zorgen dat de groepen die gaan starten goed bij elkaar past, vindt er vooraf een selectie plaats door middel van een korte vragenlijst en (indien je een match bent) een online kennismakingsgesprek. Indien het van beide kant een 'Hell yes!' is en je de (eerste termijn)betaling hebt voldaan heb je een van de zes plekken bemachtigd en gaan we samen 4 maanden lang knallen!


Onder het mom 'we rise by lifting others' bestaat het groepstraject uit een intieme innercircle van maximaal 6 vrouwen. Op die manier leren we elkaar goed kennen en kunnen we het maximale uit elkaar halen.

In 4 maanden tijd komen we 4x samen bij Daniëlle thuis (in Kolham, Groningen) en 1x op locatie voor een heuse kookworkshop! 
Daarnaast komen we 4x online bijeen middels videobellen. Onze reis samen sluiten we na 6-7 maanden af met een terugkomdag.

Tijdens de livedagen en online groepscoaching gaan we samen lekker praktisch aan de slag met het verwezenlijken van jouw plantaardige én hormonale doelen. Daarnaast is er volop ruimte om vragen te stellen.
INclusief kookworkshop
& Terugkomdag 

Livedagen & online groepscoaching

Ja, je leest het goed! 

Tijdens het groepstraject gaan we ook uitgebreid in op de werking van je hormonen en hoe je door (meer) plantaardig te eten en te leven, vervelende hormonale klachten (zoals PMS, een opgeblazen gevoel, stemmingswisselingen, vermoeidheid, hoofdpijn, een onzuivere huid, haaruitval, etc.) kunt verminderen of zelf om kunt keren.


Tussen de livedagen en online groepscoaching door houden we contact met elkaar middels een besloten WhatsAppgroep.

De WhatsAppgroep dient als supportgroep. Je kunt er recepten delen, evenals tips en ervaringen. 

Daarnaast dient de WhatsApp groep als stok achter de deur en is het een manier om tussendoor vragen te stellen aan mij of de andere vrouwen. 


Accountability & support

Besloten WhatsAppgroep

In de online training Female Flow leer je alles wat je als vrouw zou moeten weten over je cyclus. Inclusief handige cyclustracker en 6 werkboeken, zodat je het geleerde direct in de praktijk kunt brengen!

Bonus 2: gratis toegang tot de 6-weekse online training Female Flow

De 1-op-1 coachcall mag je tot 6 maanden na de start van het groepstraject inzetten op een moment dat dit jou het beste uitkomt. Afspreken kan zowel online als face to face.

BONUS 1: Gratis 1-op-1 coachcall van 60 min.

Wacht! Er is meer! Deelnemers aan het groepstraject ontvangen ook nog 3 mega waardevolle bonussen!

Wat er allemaal precies in de goodiebag zit blijft nog even geheim, maar ik kan je verzekeren dat je na het zien ervan direct je mouwen op wilt stropen en de keuken in wilt duiken!

Bonus 3: een goed gevulde plantaardige goodiebag

Wacht!
Er is meer!

Deelnemers
aan het groepstraject ontvangen ook nog 3 mega waardevolle bonussen!

In de online training Female Flow leer je alles wat je als vrouw zou moeten weten over je cyclus. Inclusief handige cyclustracker en 6 werkboeken, zodat je het geleerde direct in de praktijk kunt brengen!

Bonus 2: gratis toegang tot de 6-weekse online training Female Flow

De 1-op-1 coachcall mag je tot 6 maanden na de start van het groepstraject inzetten op een moment dat dit jou het beste uitkomt. Afspreken kan zowel online als face to face.

BONUS 1: Gratis 1-op-1 coachcall van 60 min.

Wacht! Er is meer! Deelnemers aan het groepstraject ontvangen ook nog 3 mega waardevolle bonussen!

Wat er allemaal precies in de goodiebag zit blijft nog even geheim, maar ik kan je verzekeren dat je na het zien ervan direct je mouwen op wilt stropen en de keuken in wilt duiken!

Bonus 3: een goed gevulde plantaardige goodiebag

In de online training Female Flow leer je alles wat je als vrouw zou moeten weten over je cyclus. Inclusief handige cyclustracker en 6 werkboeken, zodat je het geleerde direct in de praktijk kunt brengen!

Bonus 2: gratis toegang tot de 6-weekse online training Female Flow

In de online training Female Flow leer je alles wat je als vrouw zou moeten weten over je cyclus. Inclusief handige cyclustracker en 6 werkboeken, zodat je het geleerde direct in de praktijk kunt brengen!

BONUS 2: GRATIS TOEGANG TOT DE 6-WEEKSE ONLINE TRAINING FEMALE FLOW

Wacht! Er is meer! Deelnemers aan het groepstraject ontvangen ook nog 3 mega waardevolle bonussen!

Wat er allemaal precies in de goodiebag zit blijft nog even geheim, maar ik kan je verzekeren dat je na het zien ervan direct je mouwen op wilt stropen en de keuken in wilt duiken!

Bonus 3: een goed gevulde plantaardige goodiebag

In de online training Female Flow leer je alles wat je als vrouw zou moeten weten over je cyclus. Inclusief handige cyclustracker en 6 werkboeken, zodat je het geleerde direct in de praktijk kunt brengen!

Bonus 2: gratis toegang tot de 6-weekse online training Female Flow

Wat er allemaal precies in de goodiebag zit blijft nog even geheim, maar ik kan je verzekeren dat je na het zien ervan direct je mouwen op wilt stropen en de keuken in wilt duiken!

BONUS 3: EEN GOED GEVULDE PLANTAARDIGE GOODIEBAG

Wacht! Er is meer! Deelnemers aan het groepstraject ontvangen ook nog 3 mega waardevolle bonussen!

Wat er allemaal precies in de goodiebag zit blijft nog even geheim, maar ik kan je verzekeren dat je na het zien ervan direct je mouwen op wilt stropen en de keuken in wilt duiken!

Bonus 3: een goed gevulde plantaardige goodiebag

Dit programma is voor jou als:

je een vrouw bent tussen de 24 en 37 jaar oud

je (meer) plantaardig wilt leren eten

je klaar bent voor blijvende verandering

je bereid bent 100% verantwoordelijkheid te nemen

je zwanger bent, op korte termijn een kinderwens hebt of borstvoeding geeft

je op dit moment ernstig ziek bent

je op dit moment of in het verleden te maken hebt gehad met een eetstoornis

je je in de (peri)menopauze bevindt of deze nadert

je topsport bedrijft of op een hoog niveau sport

je niet gemotiveerd bent om écht ALL IN te gaan


Dit programma is niet voor jou als:

Zet je  in een handomdraai de lekkerste plantaardige recepten op tafel voor vrienden en familie.

Weet je precies welke supplementen je moet suppleren (en wat niet).

Weet je precies waar je op moet letten om tekorten aan essentiële voedingstoffen te voorkomen.

Ben je in staat een volwaardig plantaardig voedingspatroon voor jezelf samen te stellen die past binnen jouw dagelijks leven en budget.

Na dit programma

Inspireer je anderen met de plantaardige manier waarop jij leeft.

Geniet je onbezorgd van sociale gelegenheden, zoals een vakantie, feestjes en etentjes buiten de deur.

Laat jij je niet meer gek maken door hardnekkige mythes. Jij weet hoe de vork in de steel steekt.

Voel je je fitter en energieker en vergroot je je kans op een lang en gezond leven.

Zij ging je voor!

Zet je  in een handomdraai de lekkerste plantaardige recepten op tafel voor vrienden en familie.

Weet je precies welke supplementen je moet suppleren (en wat niet).

Weet je precies waar je op moet letten om tekorten aan essentiële voedingstoffen te voorkomen.

Ben je in staat een volwaardig plantaardig voedingspatroon voor jezelf samen te stellen die past binnen jouw dagelijks leven en budget.

Na dit programma

Inspireer je anderen met de plantaardige manier waarop jij leeft.

Geniet je onbezorgd van sociale gelegenheden, zoals een vakantie, feestjes en etentjes buiten de deur.

Laat jij je niet meer gek maken door hardnekkige mythes. Jij weet hoe de vork in de steel steekt.

Voel je je fitter en energieker en vergroot je je kans op een lang en gezond leven.

Zij ging je voor!

Inspireer je anderen met de plantaardige manier waarop jij leeft.

Geniet je onbezorgd van sociale gelegenheden, zoals een vakantie, feestjes en etentjes buiten de deur.

Laat jij je niet meer gek maken door hardnekkige mythes. Jij weet hoe de vork in de steel steekt.

Voel je je fitter en energieker en vergroot je je kans op een lang en gezond leven.

Inspireer je anderen met de plantaardige manier waarop jij leeft.

Geniet je onbezorgd van sociale gelegenheden, zoals een vakantie, feestjes en etentjes buiten de deur.

Laat jij je niet meer gek maken door hardnekkige mythes. Jij weet hoe de vork in de steel steekt.

Voel je je fitter en energieker en vergroot je je kans op een lang en gezond leven.

Zij ging je voor!

Lotte

Daniëlle heeft mij geholpen met het creëren van orde in alle beschikbare informatie. Ik weet nu waar ik op moet letten, hoe ik een gezond voedingspatroon kan vasthouden en wat een goed voedingspatroon voor mij is. Vooral de checklists zijn daarbij echt super handig! Wat ik ook heel fijn vond aan Daniëlle's aanpak is dat ze helemaal niet super "iedereen zou vegan moeten eten" is, maar gewoon echt samen met mij is gaan kijken naar wat haalbaar is voor mij, en naar waar ik met relatief kleine aanpassingen een verschil kan maken. Dat voelde fijn! 

"Ik weet nu waar ik op moet letten en hoe gezond plantaardig eten er voor mij uitziet"

"Ik ben helemaal onder de indruk van de hoeveelheid waarde Daniëlle geeft!"

"Daniëlle's enthousiasme gedrevenheid en dedication spat er vanaf!"

Daniëlle is een dame die al haar passie in het programma legt. Dat proef je en smaakt naar meer." 

"Van Daniëlle heb ik een schat aan informatie ontvangen en enorm veel geleerd over mentale en fysieke gezondheid, en hoe ik met kleine stapjes grote veranderingen teweeg kan brengen."

Kind Words

Van coachees

Anne

Josien

Angelien

Stéphanie

"Je hebt een verhaal te vertellen en de manier waarop je dat doet is krachtig en integer. Jij hebt ervoor gezorgd dat ik nog meer stappen wil zetten richting plantaardig eten. En daarvoor wil ik je bedanken."

Kim

"Daniëlle legt alles op een hele fijne manier uit waardoor het prima te begrijpen is, je kan altijd alles aan haar vragen en het lijntje is erg kort qua communicatie. Echt een pluspunt!"

Naomi

Betalen in termijnen
is mogelijk

€1497

Start januari 2022

Groepstraject

Betalen in termijnen
is mogelijk

€997

Start januari 2022

Online Programma

Online Programma
(lifetime toegang)
Online receptenbibliotheek
(1 jaar toegang)
Intakegesprek
Persoonlijk advies
6 livedagen (incl. kookworkshop)
(1x per maand + 1 terugkomdag)
4x groepscoaching + live Q&A
(1x per maand, online)
Besloten WhatsappgroepOnline Programma
(1 jaar toegang)
Online receptenbibliotheek
(6 maanden toegang)
Online Programma
(1 jaar toegang)

Online receptenbibliotheek
(6 maanden toegang)
BONUS 1:
Een gratis 1-op-1 coachsessie
van 60 minuten t.w.v. €347

BONUS 2:
Gratis toegang tot de 6-weekse online training Female Flow t.w.v. €397

Na aanmelding kun je direct starten

Jij kan haar zijn!

BONUS 3:
Een goed gevulde goodiebag t.w.v. €99

Kies je pakket!

Aantal beschikbare plekken voor het groepstraject:

12

(2 groepen van 6)

Betalen in termijnen
is mogelijk

€1497

Start januari 2022

Groepstraject

Online Programma
(lifetime toegang)

Online receptenbibliotheek
(1 jaar toegang)

Intakegesprek

Persoonlijk advies

6 livedagen (1x per mnd, incl. kookworkshop +  terugkomdag)

4x groepscoaching + live Q&A
(1x per maand, online)

Besloten WhatsAppgroep
BONUS 1:
Een gratis 1-op-1 coachsessie van 60 minuten t.w.v. €347BONUS 2:
Gratis toegang tot de 6-weekse online training Female Flow t.w.v. €397BONUS 3:
Een goed gevulde goodiebag t.w.v. €99Doe je mee met het groepstraject dan krijg je mijn meest waardevolle online programma bestaande uit 12 modules, 12 werkboeken en meer dan 100 video's, er helemaal gratis bij! 

Let op! Deze bonus is exclusief voor deelnemers die in januari 2022 starten met het groepstraject!

lifetime toegang tot het online hormoonbalans programma t.w.v. €997!

Tijdelijke MEGA WAARDEVOLLE  Extra Bonus!

In module 2 leer je meer over de verschillende voedingsgroepen (zoals peulvruchten, volkoren granen, groenten en fruit) en eventuele aandachtspunten binnen deze groepen wanneer je (meer) plantaardig gaat eten.

Voedingsgroepen

Module 2/6

Op social media zie je regelmatig influencers voorbij komen die een tijdje veganistisch hebben gegeten en vervolgens tot de conclusie komen dat het voor hen niet 'werkt'. In module 3 leer je waardoor dit mogelijk komt en hoe je veelgemaakte fouten en valkuilen binnen een plantaardig voedingspatroon kunt omzeilen.

Veelgemaakte fouten
& valkuilen

Module 3/6

In module 4 leer je alles wat je moet weten om tekorten aan belangrijke voedingsstoffen (zoals vitamine B12, eiwitten, calcium en ijzer) te voorkomen.

Daarnaast leer je in deze module ook welke supplementen essentieel zijn voor veganisten, vegetariërs en flexitariërs.

Voorkom tekorten

Module 4/6

In module 5 leer je onder andere etiketten lezen en hoe je aan de hand van food- en mealprepping tijd kunt besparen in de keuken. Daarnaast leer je hoe je een volwaardige plantaardige maaltijd samenstelt (zoals een salade, soep of wrap) en hoe je dierlijke producten kunt vervangen.

Plantaardig koken

Module 5/6

Wat doe je als je op reis gaat of een keertje buiten de deur wilt eten?  Hoe ga je om met kritiek van familie en vrienden? Wat als je een kleine portemonnee hebt? Dit en meer leer je in de laatste module van het online programma.

Plantaardig leven

Module 6/6

Aantal beschikbare plekken voor het groepstraject:

12

(2 groepen van 6)

Jouw gezondheid is voor mij net zo belangrijk als de gezondheid van dier en aarde. Daarom help ik vrouwen een stap te zetten in de richting een (meer) plantaardig voedingspatroon. Een groeiende stapel wetenschappelijk onderzoek laat namelijk zien dat een plantaardig voedingspatroon niet alleen gezond is voor jou - je verkleint je kans op allerlei klachten en welvaartsziekten en vergroot je kans op herstel - maar ook voor dier en aarde. Door vaker te kiezen voor een plantaardige maaltijd vergroot je dus niet alleen je kans op een goede gezondheid, je draagt ook nog eens bij aan een betere wereld voor iedereen! Wie wil dat nou niet?! 

Orthomoleculair hormoontherapeut voor vrouwen in de vruchtbare leeftijd en gespecialiseerd in plantaardige voeding

Hi, ik ben Daniëlle! 

X Daniëlle

Antwoord

Op Veelgestelde Vragen

Ja en nee. Binnen het online programma ligt de focus met name op het ontwikkelen van een volwaardig voedingspatroon. Doe je mee aan het groepstraject dan leer je hier wel veel over!  Vooral tijdens de livedagen gaan we hier uitgebreid op in. Zo zal minimaal 1 livedag geheel in het teken staan van de hormonale gezondheid. Je hormonen zijn namelijk dol op plantaardige voeding! Je mag me hier dan ook alles over vragen. Daarnaast ontvang je van mij 4 maanden lang ook persoonlijk advies. Indien je hormonale klachten ervaart zullen dit dus ook adviezen zijn ter ondersteuning van de hormonale gezondheid. Kortom: doe je mee aan het groepstraject, dan sla je dus eigenlijk twee vliegen in één klap! De plantaardige vlieg en de hormonale vlieg ;)


Leer ik ook meer over mijn hormonen?

Groepstraject
Het groepstraject bestaat uit 2 groepen. Groep 1 start op 15 januari. Groep 2 start op 10 januari 2022.

Online programma
Ga je liever zelfstandig aan de slag, dan kun je vanaf begin januari 2022 direct na aanmelding starten met het online programma. 

Wanneer start het programma?

Online Programma:
Vanaf het moment van aanmelden heb je 1 jaar toegang tot het online programma en 6 maanden gratis toegang tot de online receptenbibliotheek.

Groepstraject:
Een van de vele voordelen van het groepstraject is dat je lifetime toegang houdt tot het online programma. Daarnaast heb je maar liefst een heel jaar lang gratis toegang tot de online receptenbibliotheek! 

Hoe lang heb ik toegang tot het programma?

Ja, absoluut! Ik geloof namelijk dat elke stap telt, hoe groot of klein ook. Jij bepaalt dan ook zelf de grootte, de richting en het tempo van de stap die je wilt zetten.

Wat in dit kader wel goed is om te beseffen is dat al mijn adviezen wel altijd 100% plantaardig zijn. Ik zal nooit dierlijke producten adviseren. Zolang jij voor deze werkwijze openstaat ben je van harte welkom! Of het nu je doel is om 50%, 80% of 100% plantaardig te gaan eten.Kan ik ook meedoen als ik wel meer plantaardig wil gaan eten, maar niet 100%?

Dat hangt helemaal af van het tempo waarop jij het online programma wilt doorlopen en de snelheid waarmee je veranderingen door wilt voeren in je dagelijks leven.
Just a little bit every day, goes a long way ;)

Hoeveel uur per week ben ik kwijt aan het online programma?

Dat hangt helemaal af van wat je doel precies is en de snelheid waarmee je veranderingen door wilt (en kunt) voeren in je dagelijks leven. In principe is het groepstraject zo opgezet dat je in 4 maanden tijd op een makkelijke en haalbare manier kunt switchen van rasechte carnivoor naar een 100% plantaardige eter.

Hoeveel uur per week ben ik kwijt aan het groepstraject?

De livedagen zullen om 10.00 uur starten en tot maximaal 16.00/17.00 uur duren. De online groepssessies starten om 19.00 uur en duren gemiddeld tussen de 60 en 120 minuten.

Hoelang duurt een livedag & online coachingssessie?

Dit is afhankelijk van de groep waaraan je deelneemt: bij groep 1 vinden de livedagen plaats in het weekend. Bij groep 2 vinden de livedagen doordeweeks plaats.

Groep 1:
De livedagen vinden plaats op zaterdagen:
15 januari, 12 februari, 12 maart, 9 april en 14 mei

Groep 2:
De livedagen vinden plaats op maandagen:
10 januari, 7 februari, 7 maart, 4 april en 9 mei


Wanneer vinden de livedagen plaats?

Dit is afhankelijk van de groep waaraan je deelneemt.

Groep 1:
De online groepsessies vinden plaats op donderdagavond om 19.00 uur: 27 januari, 24 februari, 24 maart, 21 april.

Groep 2:
De online groepsessies vinden plaats op dinsdagavond om 19.00 uur: 25 januari, 22 februari, 22 maart, 19 april.

Wanneer vinden de online groepssessies plaats?

De precieze inhoud blijft nog even geheim. Voor een deel hangt dit ook af van de behoeften van de deelnemers.  Wat ik alvast wel kan vertellen is dit: tijdens de livedagen en online groepssessies gaan we samen (telkens op een andere manier) lekker praktisch aan de slag met het verwezenlijken van jouw plantaardige dromen en doelen. Daarnaast is er volop ruimte om vragen te stellen, ervaringen uit te wisselen, successen te vieren en van elkaar te leren.  En tijdens de livedagen gaan we natuurlijk ook samen genieten van een heerlijke plantaardige lunch

Wanneer je het groepstraject volgt zul je tijdens de livedagen ook meer leren over je hormonen.

Wat gaan we precies doen tijdens de livedagen en online groepssessies?

Zeg je 'Hell yes!' tegen het groepstraject, dan verwacht ik ook van je dat je ook echt ALL-IN gaat en eventuele bullshit excuses thuis laat. Ja zeggen betekent dat je een commitment aangaat. Niet alleen met mij en jezelf, maar ook met de andere vrouwen die deelnemen. In principe is afzeggen dus geen optie. Natuurlijk kan het een keer gebeuren dat je onverhoopt ziek wordt of door persoonlijke omstandigheden last-minute écht niet aanwezig kunt zijn, maar in alle andere gevallen ga ik ervanuit dat je er alles aan zult doen om toch aanwezig te kunnen zijn.

Wat als ik een keer niet aanwezig kan zijn bij een livedag of online groepssessie?

Ja, als je deelneemt aan het groepstraject zul je van mij af en toe een opdracht meekrijgen om thuis mee aan de slag te gaan. Zo'n opdracht heeft wel altijd een duidelijk doel, namelijk: bijdragen aan het behalen jouw persoonlijke (plantaardige) doel(en). Je krijgt van mij dus nooit zomaar een opdracht. Het uitvoeren van de opdrachten is bovendien ook altijd in overleg. Niets moet en ik denk graag met je mee. Er is 1 specifieke opdracht die voor iedereen zal gelden, maar ik kan je nu al verklappen: die opdracht ga je alles behalve saai, stom of erg vinden ;) Trust me!

Krijg ik ook opdrachten mee die ik thuis moet uitvoeren als ik meedoe aan het groepstraject?

Niets moet, maar de reden waarom ik ook een groepstraject aanbied is omdat de kracht van een groep met gelijkgestemden ontzettend waardevol kan zijn. Alleen is immers ook maar alleen. Met een kleine groep gelijkgestemden kun je samen naar hetzelfde doel toe werken, hierover sparren,  ervaringen uitwisselen, successen vieren, tips en recepten delen, leren van elkaars fuck-ups, elkaars spiegel zijn en elkaar aanmoedigen. Bovendien is het ook gewoon heel erg gezellig!

Daarnaast ben ik 4 maanden lang jouw persoonlijke cheerleader en krijg je onbeperkt toegang tot al mijn (plantaardige én hormonale) kennis en kunde. Bovendien wordt je ook nog eens flink verwend met 3 mega waardevolle bonussen!

Waarom zou ik voor het groepstraject kiezen en niet alleen voor het online programma?

Vraag jezelf dan één ding af: wat gaat het je kosten als je hier nu niet mee aan de slag gaat? Hoe zien je leven er gezondheid er over een tijdje dan uit? Daarnaast kun je jezelf afvragen: wat is nu €... op de rest van je leven? En, draagt dat waar je nu je geld aan uitgeeft écht bij aan de vrouw die je wilt zijn en het leven dat je wilt leiden?

Ik twijfel over de investering