She Vitality

Er is per groep plek voor maximaal 10 vrouwen!

In 3 maanden (meer) plantaardig eten op een simpele, gezonde en lekkere manier die past binnen jouw dagelijks leven én budget!

Health & EartH

For a Sustainable

ga voor een stevige stok achter de deur en doe mee met het waanzinnig gezellige groepstraject of kies voor 1-op-1 coaching!

Volwaardig Plantaardig

Aantal beschikbare plekken voor het groepstraject:

10

Wetenschappelijk onderzoek wijst al jaren uit dat een overwegend plantaardig voedingspatroon niet alleen beter is voor je eigen gezondheid, maar ook voor de gezondheid van dier en aarde. Je weet ergens ook heus wel dat dat zo is. Je ziet regelmatig de nieuwsberichten voorbij komen over klimaatverandering. En onlangs nog, heeft een dorpsgenoot van pas 55 jaar zomaar 'uit het niets' een hartaanval gehad. Je hebt zelfs tranen met tuiten zitten huilen tijdens een documentaire over de vee-industrie op Netflix. Desondanks lukt het je maar niet om de daad bij het woord te voegen en (meer) plantaardig te gaan eten.

De toekomst is plantaardig. Waar wacht je nog op?

Geef eens eerlijk antwoord

JE HEBT GEEN TIJD noch ZIN OM UREN IN DE KEUKEN TE STAAN

04

Ellenlange ingrediënten-lijstjes zijn niet aan jou besteed

03

Je bent bang voor een tekort aan vitamine B12, eiwit, ijzer en calcium

02

Je weet door alle tegenstijdigheden niet meer wat je moet geloven

01

Laat me raden,
je ziet door de bomen het bos niet meer.

Thuis plantaardig eten is
1 ding, maar hoe doe je dat in godsnaam buiten de deur?

06

JE BENT BANG VOOR kritiek of voor WAT FAMILIE EN VRIENDEN ZULLEN ZEGGEN

05

Je op je eigen voorwaarden en op een simpele en verantwoorde manier de overstap zou kunnen maken naar een (meer) plantaardig voedingspatroon?

Je niet meer aan het twijfelen gebracht zou worden door tegenstrijdige berichten van voedingsdeskundigen, dieetgoeroes, (sociale) media, kritische vrienden en familie?

Je jouw risico op  welvaartsziekten als hart- en vaatziekten, diabetes type 2 en kanker zou kunnen verkleinen?

Je je weer fit en energiek zou voelen?

Je zou kunnen stoppen met diëten, calorieën tellen en jojo-en, en moeiteloos op gewicht zou kunnen blijven?

Stel je eens voor.
Hoe zou het zijn als:

Met de juiste kennis, praktische tools, een supportgroep om op terug te vallen en een effectief stappenplan, kan ook jij een (meer) plantaardige leefstijl creëren voor het leven!

Het programma
Het programma

Ga voor een stevige stok achter de deur en doe mee met het waanzinnig gezellige groepstraject van 3 maanden of kies voor het
1-op-1 coachingstraject

In de online leeromgeving leer je alles wat je moet weten over volwaardig plantaardig eten.

De online leeromgeving bestaat uit verschillende modules. Deze modules zijn opgedeeld in een of meerdere lessen, bestaande uit een replay van de online masterclass en/of tekst. Daarnaast bevat elke module ook een werkboek, zodat je het geleerde direct in de praktijk kunt brengen.

De online leeromgeving dient vooral als naslagwerk. Alles wat je moet weten om voor jezelf een volwaardig plantaardig voedingspatroon samen te stellen leer je namelijk direct van mij tijdens een online masterclass of 1-op-1 sessie!

Inclusief werkboek

Online leeromgeving

Coahing

Receptenbibliotheek

Online leeromgeving

In de eerste module van het online programma leer je aan de hand van een aantal handige checklists hoe een volwaardig plantaardig voedingspatroon er op dagelijkse basis uitziet.


The Basics

Module 1/8

In module 2 leer je meer over de verschillende macro- en micronutriënten, zoals koolhydraten, vetten, eiwitten, vitaminen, mineralen en andere gezondheidsbevorderende stoffen.


Macro- & micronutriënten

Module 2/8

In module 3 leer je meer over de verschillende voedingsgroepen (zoals peulvruchten, volkoren granen, noten, pitten en zaden, groenten en fruit) en eventuele aandachtspunten binnen deze groepen wanneer je (meer) plantaardig gaat eten.
Voedingsgroepen

Module 3/8

Op social media zie je regelmatig influencers voorbij komen die een tijdje veganistisch hebben gegeten en vervolgens tot de conclusie komen dat het voor hen niet 'werkt'. In module 4 leer je waardoor dit mogelijk komt en hoe je veelgemaakte fouten en valkuilen binnen een plantaardig voedingspatroon kunt omzeilen.

Veelgemaakte fouten
& valkuilen

Module 4/8

In module 5 leer je alles wat je moet weten om tekorten aan belangrijke voedingsstoffen (zoals vitamine B12, eiwitten, calcium en ijzer) te voorkomen. Daarnaast leer je welke claims en verhalen over specifieke voedingsstoffen of -middelen (zoals soja, vitamine B12, eiwitten en calcium) feit zijn en welke een hardnekkige mythe en waar deze vandaan komen.

Tot slot leer je in deze module ook welke supplementen essentieel zijn voor veganisten, vegetariërs en flexitariërs (en welke niet).

Voorkom tekorten

Module 5/8

In module 6 leer je etiketten lezen, zodat je niet in een van de vele 'dierlijke instinkers' trapt.


Etiketten lezen

Module 6/8

In module 7 leer je onder andere hoe je aan de hand van food- en mealprepping tijd kunt besparen in de keuken. Daarnaast leer je hoe je een volwaardige plantaardige maaltijd samenstelt (zoals een salade, soep of wrap) en hoe je dierlijke producten kunt vervangen.

Plantaardig koken

Module 7/8

Wat doe je als je op reis gaat of een keertje buiten de deur wilt eten?  Hoe ga je om met kritiek van familie en vrienden? Wat als je een kleine portemonnee hebt? Dit en meer leer je in de laatste module van het online programma.

Plantaardig leven

Module 8/8

In de online receptenbibliotheek vind je meer dan 100 lekkere en makkelijke plantaardige recepten.

Alle recepten in deze online bibliotheek zijn vrij van olie en toegevoegd suiker. Daarnaast is het merendeel van de recepten ook glutenvrij en sojavrij.

In het online programma leer je hoe je desgewenst individuele producten, zoals soja of gluten, kunt vervangen.100+ recepten & counting!

Receptenbibliotheek

Recepten
bibliotheek

Groepstraject (online)

Coaching

Onder het mom 'we rise by lifting others' bestaat het groepstraject uit een intieme innercircle van maximaal 10 vrouwen. Op die manier leren we elkaar goed kennen en kunnen we het maximale uit elkaar halen.

In 3 maanden tijd komen we 1x per week online samen voor de online masterclass en online groepscoaching (incl. live Q&A). 

In de online masterclasses leer je alles wat je moet weten om voor jezelf een volwaardig plantaardig voedingspatroon samen te stellen. De online masterclass en coaching zijn met elkaar verweven in dezelfde sessie.

Daarnaast begeleid ik je bij het integreren van het geleerde in jouw dagelijks leven. Daarnaast is er volop ruimte om vragen te stellen, ervaringen te delen en met elkaar te sparren.

1-op-1 coaching is ook mogelijk tijdens het groepstraject (1x per maand, 15-20 minuten)
Onder het mom 'we rise by lifting others' bestaat het groepstraject uit een intieme innercircle van maximaal 10 vrouwen. Op die manier leren we elkaar goed kennen en kunnen we het maximale uit elkaar halen.

In 3 maanden tijd komen we 1x per week online samen voor de online masterclass en online groepscoaching (incl. live Q&A).

In de online masterclasses leer je alles wat je moet weten om voor jezelf een volwaardig plantaardig voedingspatroon samen te stellen. De online masterclass en coaching zijn met elkaar verweven in dezelfde sessie.

Daarnaast begeleid ik je bij het integreren van het geleerde in jouw dagelijks leven. Daarnaast is er volop ruimte om vragen te stellen, ervaringen te delen en met elkaar te sparren.

1-op-1 coaching is ook mogelijk tijdens het groepstraject (1x per maand, 15-20 minuten)
Om ervoor te zorgen dat de groep die gaat starten goed bij elkaar past, vindt er vooraf een selectie plaats door middel van een online kennismakingsgesprek. Indien het van beide kant een 'Hell yes!' is en je de (eerste termijn)betaling hebt voldaan heb je een van de zes plekken bemachtigd en gaan we samen 3 maanden lang knallen!


1-op-1 traject

Coaching

We starten de 1-op-1 coaching met een uitgebreide intakeprocedure (intakeformulieren + intakegesprek). Op basis van de intake stel ik een persoonlijk adviesplan voor je op. Vervolgens gaan we samen 3 maanden lang aan de slag middels 1-op-1 sessies.

Tijdens deze  1-op-1 sessies begeleid ik je bij het integreren van alle adviezen in jouw dagelijks leven. Daarnaast is er volop ruimte om vragen te stellen. De frequentie van de 1-op-1 sessies stemmen we af op jouw persoonlijke behoeften en kunnen zowel online als face to face plaatsvinden.

Tussen de 1-op-1 sessies door houden we contact via mail en/of whatsapp.


We starten de 1-op-1 coaching met een uitgebreide intakeprocedure (intakeformulieren + intakegesprek). Op basis van de intake stel ik een persoonlijk adviesplan voor je op. Vervolgens gaan we samen 3 maanden lang aan de slag middels 1-op-1 sessies.

Tijdens deze 1-op-1 sessies leer ik je alles wat je moet weten en begeleid ik je bij het integreren van alle adviezen in jouw dagelijks leven. Daarnaast is er volop ruimte om vragen te stellen. De frequentie van de 1-op-1 sessies stemmen we af op jouw persoonlijke behoeften en kunnen zowel online als face to face plaatsvinden.

Tussen de 1-op-1 sessies door houden we contact via mail en/of whatsapp

Om er zeker van te zijn dat ik de juiste coach voor je ben en om te checken of het Volwaardig Plantaardig 1-op-1 traject het juiste programma voor je is, wil ik je vragen een online kennismakingsgesprek met mij in te plannen. Indien het van beide kant een 'Hell yes!' is en je de (eerste termijn)betaling hebt voldaan gaan we samen 6 maanden lang knallen!


Neem je deel aan het groepstraject? Dan  houden we tussen de online masterclasses en online groepssessies door contact met elkaar middels een besloten WhatsAppgroep.

De WhatsAppgroep dient hierbij als supportgroep. Je kunt er bijvoorbeeld recepten delen, evenals tips en ervaringen. 

Daarnaast dient de WhatsApp groep als stok achter de deur en is het een manier om tussendoor vragen te stellen aan mij of de andere vrouwen. 

Neem je deel aan het 1-op-1 traject? Dan houden we tussen de 1-op-1 sessies door contact via mail en/of whatsapp.


Accountability & support

Besloten WhatsAppgroep

Jij bepaalt namelijk zelf de richting, de grootte en het tempo van de stappen die je wilt zetten.

No worries! Het hoeft niet je doel te zijn om 100% plantaardig te gaan eten

Dit programma is voor jou als:

je een vrouw bent tussen de 24 en 40 jaar oud

je (meer) plantaardig wilt leren eten

je klaar bent voor blijvende verandering

je bereid bent 100% verantwoordelijkheid te nemen

je zwanger bent, op korte termijn een kinderwens hebt of borstvoeding geeft

je op dit moment ernstig ziek bent

je op dit moment of in het verleden te maken hebt gehad met een eetstoornis

je je in de (peri)menopauze bevindt of deze nadert

je topsport bedrijft of op een hoog niveau sport

je niet gemotiveerd bent om écht ALL IN te gaan


Dit programma is niet voor jou als:

Zet je  in een handomdraai de lekkerste plantaardige recepten op tafel voor vrienden en familie.

Weet je precies welke supplementen je moet suppleren (en wat niet).

Weet je precies waar je op moet letten om tekorten aan essentiële voedingstoffen te voorkomen.

Ben je in staat een volwaardig plantaardig voedingspatroon voor jezelf samen te stellen die past binnen jouw dagelijks leven en budget.

Na dit programma

Inspireer je anderen met de plantaardige manier waarop jij leeft.

Geniet je onbezorgd van sociale gelegenheden, zoals een vakantie, feestjes en etentjes buiten de deur.

Laat jij je niet meer gek maken door hardnekkige mythes. Jij weet hoe de vork in de steel steekt.

Voel je je fitter en energieker en vergroot je je kans op een lang en gezond leven.

Zij ging je voor!

Zet je  in een handomdraai de lekkerste plantaardige recepten op tafel voor vrienden en familie.

Weet je precies welke supplementen je moet suppleren (en wat niet).

Weet je precies waar je op moet letten om tekorten aan essentiële voedingstoffen te voorkomen.

Ben je in staat een volwaardig plantaardig voedingspatroon voor jezelf samen te stellen die past binnen jouw dagelijks leven en budget.

Na dit programma

Inspireer je anderen met de plantaardige manier waarop jij leeft.

Geniet je onbezorgd van sociale gelegenheden, zoals een vakantie, feestjes en etentjes buiten de deur.

Laat jij je niet meer gek maken door hardnekkige mythes. Jij weet hoe de vork in de steel steekt.

Voel je je fitter en energieker en vergroot je je kans op een lang en gezond leven.

Zij ging je voor!

Inspireer je anderen met de plantaardige manier waarop jij leeft.

Geniet je onbezorgd van sociale gelegenheden, zoals een vakantie, feestjes en etentjes buiten de deur.

Laat jij je niet meer gek maken door hardnekkige mythes. Jij weet hoe de vork in de steel steekt.

Voel je je fitter en energieker en vergroot je je kans op een lang en gezond leven.

Inspireer je anderen met de plantaardige manier waarop jij leeft.

Geniet je onbezorgd van sociale gelegenheden, zoals een vakantie, feestjes en etentjes buiten de deur.

Laat jij je niet meer gek maken door hardnekkige mythes. Jij weet hoe de vork in de steel steekt.

Voel je je fitter en energieker en vergroot je je kans op een lang en gezond leven.

Zij ging je voor!

Lotte

Daniëlle heeft mij geholpen met het creëren van orde in alle beschikbare informatie. Ik weet nu waar ik op moet letten, hoe ik een gezond voedingspatroon kan vasthouden en wat een goed voedingspatroon voor mij is. Vooral de checklists zijn daarbij echt super handig! Wat ik ook heel fijn vond aan Daniëlle's aanpak is dat ze helemaal niet super "iedereen zou vegan moeten eten" is, maar gewoon echt samen met mij is gaan kijken naar wat haalbaar is voor mij, en naar waar ik met relatief kleine aanpassingen een verschil kan maken. Dat voelde fijn! 

"Ik weet nu waar ik op moet letten en hoe gezond plantaardig eten er voor mij uitziet"

"Ik ben helemaal onder de indruk van de hoeveelheid waarde Daniëlle geeft!"

"Daniëlle's enthousiasme gedrevenheid en dedication spat er vanaf!"

Daniëlle is een dame die al haar passie in het programma legt. Dat proef je en smaakt naar meer." 

"Van Daniëlle heb ik een schat aan informatie ontvangen en enorm veel geleerd over mentale en fysieke gezondheid, en hoe ik met kleine stapjes grote veranderingen teweeg kan brengen."

Kind Words

Van coachees

Anne

Josien

Angelien

Stéphanie

"Je hebt een verhaal te vertellen en de manier waarop je dat doet is krachtig en integer. Jij hebt ervoor gezorgd dat ik nog meer stappen wil zetten richting plantaardig eten. En daarvoor wil ik je bedanken."

Kim

"Daniëlle legt alles op een hele fijne manier uit waardoor het prima te begrijpen is, je kan altijd alles aan haar vragen en het lijntje is erg kort qua communicatie. Echt een pluspunt!"

Naomi

*Betalen in termijnen is mogelijk
Starten wanneer jij wilt

€750*

3 maanden

1-op-1 traject

*Betalen in termijen is mogelijk
Start: maart 2022

€600*

3 maanden

Groepstraject

Online leeromgeving
(lifetime toegang)
Praktische opdrachten
(incl. werkboek)
Online receptenbibliotheek
(1 jaar toegang)
Intakegesprek
Persoonlijk adviesplan
3 maanden 1-op-1 coaching
(frequentie in overleg)

Wekelijks een online masterclass (live, inclusief replay)
Wekelijks online groepscoaching (incl. live Q&A + replay)
Praktische opdrachten
(incl. werkboek)
Online receptenbibliotheek
(6 maanden toegang)
Online leeromgeving 
(lifetime toegang)
Besloten Whatsappgroep
Online Programma
(1 jaar toegang)

Online receptenbibliotheek
(6 maanden toegang)
Jij kan haar zijn!

Kies je pakket!

Aantal beschikbare plekken voor het groepstraject:

10

Tijdelijk al vanaf €49,95 per maand (12 termijnen)

Tijdelijk al vanaf €62,50 per maand (12 termijnen)

Betalen in termijnen is mogelijk

€1497

Start januari 2022

Online Groepstraject

Online Programma
(lifetime toegang)
Online receptenbibliotheek
(1 jaar toegang)
Intakegesprek
Persoonlijk advies gedurende 4 maanden
Online groepscoaching incl. online masterclasses & live Q&A (2-wekelijks)
Live kookworkshop op locatie
Besloten WhatsappgroepBONUS 1:
Een gratis 1-op-1 coachsessie
van 60 minuten t.w.v. €347

BONUS 2:
Gratis toegang tot de 6-weekse online training Female Flow t.w.v. €397

Jij kan haar zijn!

BONUS 3:
Een goed gevulde goodiebag t.w.v. €99

Kies je pakket!

Betalen in termijnen is mogelijk

€1497

Start januari 2022

Online Groepstraject

Online Programma
(lifetime toegang)
Online receptenbibliotheek
(1 jaar toegang)
Intakegesprek
Persoonlijk advies gedurende 4 maanden
Online groepscoaching incl. online masterclasses & live Q&A (2-wekelijks)
Live kookworkshop op locatie
Besloten WhatsappgroepBONUS 1:
Een gratis 1-op-1 coachsessie
van 60 minuten t.w.v. €347

BONUS 2:
Gratis toegang tot de 6-weekse online training Female Flow t.w.v. €397

BONUS 3:
Een goed gevulde goodiebag t.w.v. €99

Stap nu in voor een pilot prijs met de optie om te betalen in 12 termijnen

Betalen in termijnen is mogelijk

€1497

Start januari 2022

Online Groepstraject

Online Programma
(lifetime toegang)
Online receptenbibliotheek
(1 jaar toegang)
Intakegesprek
Persoonlijk advies gedurende 4 maanden
Online groepscoaching incl. online masterclasses & live Q&A (2-wekelijks)
Live kookworkshop op locatie
Besloten WhatsappgroepBONUS 1:
Een gratis 1-op-1 coachsessie
van 60 minuten t.w.v. €347

BONUS 2:
Gratis toegang tot de 6-weekse online training Female Flow t.w.v. €397

BONUS 3:
Een goed gevulde goodiebag t.w.v. €99

*Al vanaf €49,95 p. mnd (12x)
Start: maart 2022

€600*

3 maanden, online

Groepstraject

Wekelijks een online masterclass (live, inclusief replay)

Wekelijks online groepscoaching (incl. live Q&A + replay)

Praktische opdrachten
(incl. werkboek)

Online receptenbibliotheek
(6 maanden toegang)

Online leeromgeving
(1 jaar toegang)

Besloten Whatsappgroep

Aantal beschikbare plekken voor het groepstraject:

10

*Al vanaf €62,50 p. mnd (12x)
Starten wanneer jij wilt

€750*

3 maanden

1-op-1 traject

Online leeromgeving
(lifetime toegang)

Praktische opdrachten
(incl. werkboek)

Online receptenbibliotheek
(1 jaar toegang)

Intakegesprek

Persoonlijk adviesplan

3 maanden 1-op-1 coaching
(frequentie in overleg)

Jouw gezondheid is voor mij net zo belangrijk als de gezondheid van dier en aarde. Daarom help ik vrouwen een stap te zetten in de richting een (meer) plantaardig voedingspatroon. Een groeiende stapel wetenschappelijk onderzoek laat namelijk zien dat een plantaardig voedingspatroon niet alleen gezond is voor jou - je verkleint je kans op allerlei klachten en welvaartsziekten en vergroot je kans op herstel - maar ook voor dier en aarde. Door vaker te kiezen voor een plantaardige maaltijd vergroot je dus niet alleen je kans op een goede gezondheid, je draagt ook nog eens bij aan een betere wereld voor iedereen! Wie wil dat nou niet?! 

Orthomoleculair hormoontherapeut voor vrouwen in de vruchtbare leeftijd en gespecialiseerd in plantaardige voeding

Hi, ik ben Daniëlle! 

X Daniëlle

Antwoord

Op Veelgestelde Vragen

Ja, absoluut! Ik geloof namelijk dat elke stap telt, hoe groot of klein ook. Jij bepaalt dan ook zelf de grootte, de richting en het tempo van de stap die je wilt zetten.

Wat in dit kader wel goed is om te beseffen is dat al mijn adviezen wel altijd 100% plantaardig zijn. Ik zal nooit dierlijke producten adviseren. Zolang jij voor deze werkwijze openstaat ben je van harte welkom! Of het nu je doel is om 50%, 80% of 100% plantaardig te gaan eten.Kan ik ook meedoen als ik wel meer plantaardig wil gaan eten, maar niet 100%?

Ja en nee. Je hormonen zijn dol op plantaardige voeding, maar het doel van dit programma is met name (meer) volwaardig plantaardig leren eten - al sluit ik niet uit dat het onderwerp hormonen af en toe de revue zal passeren; ik blijf toch een hormoontherapeut ;) Tijdens het groepstraject mag je me hier natuurlijk wel gewoon naar vragen. Indien je hormonale klachten ervaart zal ik hier natuurlijk wel op bijsturen waar nodig. 

Volg je het 1-op-1 traject dan ontvang je van mij (indien nodig) ook een persoonlijk advies t.a.v. het verminderen van de hormonale klachten. Mocht tijdens het online kennismakingsgesprek blijken dat je beter op je plek bent binnen het Hormoonbalans Programma, dan zal ik dit uiteraard aangeven.

Leer ik ook meer over mijn hormonen?

Groepstraject
Het groepstraject start in de eerste week van maart 2022. De precieze datum wordt bepaald in overleg met de deelnemers.

1-op-1 traject
Indien er plek is kun je direct starten.

Wanneer start het programma?

Groepstraject
Doe je mee met het groepstraject dan houd je lifetime toegang tot de online leeromgeving met alle online masterclasses en werkboeken en een half jaar toegang tot de online receptenbibliotheek.

1-op-1 traject
Volg je het 1-op-1 traject dan heb je lifetime toegang tot de online leeromgeving. Daarnaast heb je maar liefst een heel jaar lang gratis toegang tot de online receptenbibliotheek! 

Hoe lang heb ik toegang tot het programma?

Dat hangt helemaal af van het tempo waarop jij het online programma wilt doorlopen en de snelheid waarmee je veranderingen door wilt voeren in je dagelijks leven.
Just a little bit every day, goes a long way ;)

Goed om te weten is dat de belangrijkste thema's ook besproken zullen worden tijdens de online masterclasses en 1-op-1 sessies. Het online programma dient dus vooral als naslagwerk.

Hoeveel uur per week ben ik kwijt aan het online programma?

Dat hangt helemaal af van wat je doel precies is en de snelheid waarmee je veranderingen door wilt (en kunt) voeren in je dagelijks leven. In principe is het groepstraject zo opgezet dat je in 3 maanden tijd op een makkelijke en haalbare manier kunt switchen van rasechte carnivoor naar een 100% plantaardige eter.

Hoeveel uur per week ben ik kwijt aan het programma (groepstraject of 1-op-1 traject)?

De online groepssessies duren gemiddeld 60 tot 120 minuten. De online masterclass en groepscoaching zijn met elkaar verweven in dezelfde sessie.

Hoelang duren de online groepssessies (online masterclass + groepscoaching)?

De frequentie en duur van de 1-op-1 sessies vinden plaats in overleg met de deelnemer, maar naar verwachting zullen de 1-op-1 sessie verspreid worden over verschillende dagdelen (1-4 uur per dagdeel). Op die manier hebben we voldoende tijd om belangrijke thema's goed uit te diepen en jouw dagelijks leven en voedingspatroon hier direct op aan te laten sluiten, zodat je aan het eind van de sessie met een concreet plan van aanpak naar huis gaat.

Hoelang duren de 1-op-1 sessies (1-op-1 traject)?

De data en tijden waarop we online samenkomen worden in overleg met de deelnemers bepaald. We bespreken dit tijdens het online kennismakingsgesprek.

Wanneer vinden de online groepssessies (online masterclass + groepscoaching) plaats?

Middels online masterclasses leer je alles wat je moet weten om voor jezelf een volwaardig plantaardig (én hormoonproof!) voedingspatroon samen te stellen. De groepscoaching is verweven in dezelfde sessie en kan zowel voor, tijdens als na de online masterclass plaatsvinden. Er is er dus volop ruimte om vragen te stellen, ervaringen uit te wisselen, successen te vieren, en met elkaar te sparren over de praktische invulling en mogelijke uitdagingen waar je tegenaan loopt.  De rest hangt af van de behoeften van de deelnemers


Wat gaan we precies doen tijdens de online groepssessies (online masterclass + groepscoaching)?

Zeg je 'Hell yes!' tegen het groepstraject, dan verwacht ik ook van je dat je ook echt ALL-IN gaat en eventuele bullshit excuses thuis laat. Ja zeggen betekent dat je een commitment aangaat. Niet alleen met mij en jezelf, maar ook met de andere vrouwen die deelnemen. In principe is afzeggen dus geen optie. Natuurlijk kan het een keer gebeuren dat je onverhoopt ziek wordt of door persoonlijke omstandigheden last-minute écht niet aanwezig kunt zijn, maar in alle andere gevallen ga ik ervanuit dat je er alles aan zult doen om toch aanwezig te kunnen zijn.

Wat als ik een keer niet aanwezig kan zijn bij een online groepssessie?

Ja, als je deelneemt aan het groepstraject of het 1-op-1 traject zul je van mij af en toe een opdracht meekrijgen om thuis mee aan de slag te gaan. Zo'n opdracht heeft wel altijd een duidelijk doel, namelijk: bijdragen aan het behalen jouw persoonlijke (plantaardige) doel(en). Je krijgt van mij dus nooit zomaar een opdracht. Het uitvoeren van de opdrachten is bovendien ook altijd in overleg. Niets moet en ik denk graag met je mee.

Krijg ik ook opdrachten mee die ik thuis moet uitvoeren als ik meedoe aan het groepstraject of het 1-op-1 traject?

Niets moet, maar de reden waarom ik ook een groepstraject aanbied is omdat de kracht van een groep met gelijkgestemden ontzettend waardevol kan zijn. Alleen is immers ook maar alleen. Met een kleine groep gelijkgestemden kun je samen naar hetzelfde doel toe werken, hierover sparren,  ervaringen uitwisselen, successen vieren, tips en recepten delen, leren van elkaars fuck-ups, elkaars spiegel zijn en elkaar aanmoedigen. Bovendien is het ook gewoon heel erg gezellig!

Daarnaast ben ik 3 maanden lang jouw persoonlijke cheerleader en krijg je onbeperkt toegang tot al mijn (plantaardige én hormonale) kennis en kunde.

Waarom zou ik voor een groepstraject kiezen?

Vraag jezelf dan één ding af: wat gaat het je kosten als je hier nu niet mee aan de slag gaat? Hoe zien je leven er gezondheid er over een tijdje dan uit? Daarnaast kun je jezelf afvragen: wat is nu €... op de rest van je leven? En, draagt dat waar je nu je geld aan uitgeeft écht bij aan de vrouw die je wilt zijn en het leven dat je wilt leiden?

Ik twijfel over de investering