Je hormonen staan aan de basis van jouw gezondheid. Ze regelen alles van hoe je slaapt tot aan het verwekken van nieuw leven. Wanneer er één besluit de stoute schoenen aan te trekken, dan volgt de rest al snel vanzelf. Eén van de meest krachtige dingen die je naast een gezonde leefstijl kunt doen om je hormonen weer te laten doen wat jij wilt, is door jezelf te voeden met plantaardige voeding. Want, oh boy, wat zijn je hormonen daar dol op! Dit wordt ook bevestigd door een groeiende stapel wetenschappelijk onderzoek. Daaruit blijkt namelijk dat een meer plantaardig voedingspatroon je kans op allerlei (hormonale) gezondheidsklachten en welvaartsziekten verkleint. Bovendien vergroot het je kans op herstel.

Geïnspireerd door deze wetenschappelijke inzichten baseer ik mijn adviezen daarom op een Whole Food Plant Based voedingspatroon. Een Whole Food Plant Based voedingspatroon is een volwaardig, plantaardig voedingspatroon gebaseerd op hele, onbewerkte voedingsmiddelen, waaronder fruit, groenten, knollen, peulvruchten, volkoren granen, noten, pitten, zaden, kruiden en specerijen.

SHE for a Sustainable Health & Earth

Voeding

Beweging

Ontspanning

Slaap

Mindset

She vitality methode

Door vaker te kiezen voor een plantaardige maaltijd vergroot je bovendien niet alleen je kans op een goede gezondheid, je draagt ook nog eens bij aan een betere wereld voor iedereen! Mens. Dier. En aarde.

Dit betekent echter niet dat het ook jouw doel hoeft te zijn om plantaardig te gaan eten. Ik stem mijn adviezen namelijk altijd af op jouw specifieke situatie, wensen en mogelijkheden. Zie het als een optie die je veel winst kan opleveren wanneer jij daar open voor staat.

Stap in je vrouwelijke kracht, bereik je ideale gewicht zonder dieet en voel je weer fit en vitaal met de She Vitaliy Methode!

Staat jouw hulpvraag er niet tussen? Neem dan even contact op.
Waar ik bij kan helpen

Hormoonproof

Brede leefstijlaanpak

Whole Food Plant Based

Women only

mijn werkwijze

Plantaardig voedingsadvies
Vage gezondheidsklachten
Menstruatieklachten
Zwangerschap
Overgangsklachten
Darmklachten
Spijsverteringsklachten
Huidproblemen
Slaapproblemen
Vermoeidheidsklachten
Gewichtsproblemen en cravings
Stressgerelateerde problemenAfgestemd op jouw situatie, wensen en mogelijkheden

Tijdens een vervolggesprek van 30 - 45 minuten bespreken we de voortgang en de uitdagingen die je tegen bent gekomen. Daarnaast geef ik antwoord op al jouw vragen, brengen we eventuele vervolgstappen in kaart en motiveer ik je om door te gaan. Na afloop krijg je een verslag van het gesprek (PDF) toegestuurd per mail. Via email of WhatsApp houden we indien nodig contact.

Vervolg

drie

Tijdens een adviesgesprek van 60 minuten nemen we samen het adviesplan door dat ik voor je heb opgesteld. Waar nodig passen we het plan aan. Na afloop krijg je jouw persoonlijke adviesplan (PDF) toegestuurd per mail. Vervolgens ga jij zelf thuis aan de slag met de adviezen. Via email of WhatsApp houden we indien nodig contact. .

Advies

twee

Tijdens een intakegesprek van 60 tot 90 minuten maken we nader kennis en inventariseren we jouw hulpvraag, situatie, wensen en mogelijkheden aan de hand van een uitgebreide anamnese, inclusief vragenlijsten en een voedingsdagboek. Daarnaast zal ik je tijdens het intakegesprek al voorzien van de eerste adviezen waar je na het gesprek direct thuis mee aan de slag kunt. 

Intake

een

Is online begeleiding ook mogelijk?

Ja, online begeleiding is mogelijk. Naar wens en in overleg is het ook mogelijk om ook de EMB test online plaats te laten vinden. In dat geval neem je zelf de bloedtest af. Dit is vrij simpel.

Op welke manier kan ik het best contact met je opnemen?

In verband met mijn werkzaamheden ben ik telefonisch meestal niet goed bereikbaar. Je kunt daarom het beste een mailtje sturen naar info@danielleverbruggen.com of het contactformulier op de website invullen. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Heb ik een verwijsbrief nodig van een arts of medisch specialist?

Nee, voor begeleiding van Daniëlle Verbruggen heb je geen verwijsbrief van een arts of medisch specialist nodig. De praktijk is direct toegankelijk. 

Hoe weet ik welk pakket het beste bij mij past?

Weet je niet zeker welk pakket het best aansluit bij jouw situatie, wensen en behoeften? Geen probleem! Maak gerust een afspraak voor een gratis en vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek of maak direct een afspraak voor een intakegesprek. In beide gevallen zal ik samen met jou bekijken welk pakket het beste bij jou past. Je hoeft dus niet verplicht vooraf al een keuze te maken.

The most ethical diet just so happens to be the most environmentally sound diet and just so happens to be the healthiest.

Dr. Michael Greger

Wie kan bij jou terecht?

Wie je ook bent of welke vraag je ook hebt, ik help je graag! Of je nu gezondheidsklachten ervaart, meer puur natuur wilt eten, af wilt vallen of preventief aan je gezondheid wil werken. Sporters, zwangeren en kersverse moeders zijn dus ook van harte welkom!

Kan ik ook bij je terecht voor plantaardige adviezen voor mijn kinderen?

Ja, dat kan zeker! Indien je kind gezond is. Wanneer er sprake is van gezondheidsklachten verwijs ik je graag door naar een plantaardige (kinder)diëtist.

Ik ben minderjarig. Kan ik dan ook bij jou terecht?

Dat is mogelijk, al kan het zijn dat ik je doorverwijs naar een (al dan niet plantaardige) kinderdiëtist wanneer ik dit nodig acht.

Kan ik ook bij je terecht als ik niet plantaardig eet?

Jazeker! Al is het goed om te weten dat al mijn adviezen 100% plantaardig zijn. Ik zal nooit dierlijke producten adviseren. Zolang jij voor deze werkwijze openstaat ben je van harte welkom! Of het nu je doel is om meer plantaardig te gaan eten of niet.

Kan ik ook bij je terecht als ik niet 100% plantaardig wil gaan eten?

Ja, absoluut! Ik pas mijn adviezen altijd aan naar jouw situatie, wensen en mogelijkheden. Het hoeft dus niet jouw streven te zijn om plantaardig te gaan eten.

The most ethical diet just so happens to be the most environmentally sound diet and just so happens to be the healthiest.

Dr. Michael Greger

Ik ben verhinderd. Kan ik mijn afspraak afzeggen of verzetten?

Het kan natuurlijk een keer gebeuren dat je onverhoopt verhinderd bent. Voor afspraken die minimaal 24 uur van te voren worden afgezegd breng ik geen kosten in rekening. We plannen dan vervolgens samen een nieuwe afspraak in. Houd er wel rekening mee dat het even kan duren voordat we dan weer een nieuwe afspraak kunnen plannen. Zeg je korter dan 24 uur van te voren je afspraak af, dan ben ik genoodzaakt de geplande tijd in rekening te brengen.Hoe vaak spreken we af?

Hoe vaak we afspreken is afhankelijk van het pakket dat je kiest en van jouw voorkeur. Gemiddeld vind een vervolggesprek 2-6 weken na het laatste gesprek plaats. Wil je je afspraak toch liever uitstellen? Geen probleem! Wanneer je dit mij tijdig laat weten (tot maximaal 24 uur van te voren) kunnen we de afspraak zonder vervelende extra kosten verzetten. Of vervroegen, dat mag natuurlijk ook. Stuur me in dat geval even een mailtje of een appje via WhatsApp.

Kan ik tussen onze afspraken door ook vragen stellen?

Ja, dat kan zeker! Vragen stellen kan per mail en/of WhatsApp. Ik probeer je vragen altijd zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

The most ethical diet just so happens to be the most environmentally sound diet and just so happens to be the healthiest.

Dr. Michael Greger

Zijn de kosten inclusief of exclusief BTW?

Alle kosten, zoals vermeld op deze website, zijn exclusief 21% BTW.

Worden de kosten vergoed door de zorgverzekeraar?

Nee, de kosten voor plantaardig voedingsadvies, hormooncoaching en de EMB test worden doorgaans niet vergoed door de zorgverzekeraar. Wil je hier uitsluitsel over? Neem dan contact op met je eigen zorgverzekeraar.

Kan ik ook in termijnen betalen?

Ja, dat kan. Neem voor meer informatie hierover contact met mij op via het contactformulier op de website of stuur een mailtje naar info@danielleverbruggen.com.


Hoe zijn de kosten van een consult opgebouwd?

Een consult bestaat uit directe tijd en indirecte tijd. Met directe tijd wordt de tijd bedoeld waarin behandelaar en cliënt direct contact met elkaar hebben, zoals tijdens een intake-, advies of vervolggesprek. Met indirecte tijd wordt de tijd bedoeld die de behandelaar besteed aan zaken rondom het contactmoment met zijn of haar cliënt en waarbij de cliënt zelf niet aanwezig is. Hierbij valt te denken aan de tijd die nodig is om een gesprek voor te bereiden, een adviesplan of vervolgplan op te stellen, en aan de tijd die nodig is om de uitslag van een EMB test te analyseren. Sommige casussen vereisen meer indirecte tijd dan anderen. Hier worden géén extra kosten voor in rekening gebracht.

The most ethical diet just so happens to be the most environmentally sound diet and just so happens to be the healthiest.

Dr. Michael Greger

Ik wil je graag een product of sample opsturen, mag dat?

Ik vind het ontzettend leuk om nieuwe producten uit te proberen of om mijn trouwe volgers en cliënten blij te maken met een leuke korting of goodie. Maar ik ben wel kritisch! Ik neem niet zomaar alles aan. Alleen producten waar ik met heel mijn hart achter kan gaan staan zal ik delen op mijn website en/of social media kanalen. 

Producten waar ik blij van wordt zijn ten alle tijden vegan en bij voorkeur duurzaam en eerlijk geproduceerd en ontdaan van zo veel mogelijk verpakkingsmateriaal.

Ik stel het zeer op prijs wanneer je mij vóórdat je mij iets opstuurt, eerst schriftelijk en per mail om toestemming vraagt. 

Ik wil je graag boeken voor een lezing. Hoe kan ik dat het beste doen?

Wat leuk! Stuur gerust een mailtje naar info@danielleverbruggen.com en pitch je idee! Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op. We kunnen daarna altijd een telefonische afspraak maken om de mogelijkheden verder te bespreken.

Ik zou graag met je willen samenwerken. Hoe kan ik dit het beste aan je voorleggen?

Ik werk erg graag samen met mensen en bedrijven die net zo enthousiast worden van (plantaardige) voeding als ikzelf. Stuur gerust een mailtje naar info@danielleverbruggen.com en pitch je idee! Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op. We kunnen daarna altijd een telefonische afspraak maken om de mogelijkheden verder te bespreken.

The most ethical diet just so happens to be the most environmentally sound diet and just so happens to be the healthiest.

Dr. Michael Greger

Veelgestelde vragen

info